INLOGGEN

Brandmanager wond

Venray 32 uur hbo

Waar je vandaag bezig bent met de voorbereidingen van een beurs, deep dive je de volgende dag in cijfers of marktanalysen. Een super uitdagende functie die is weggelegd voor een creatieve zelfstarter. Als brandmanager wondzorg ben je verantwoordelijk voor de branding en groei van ons eigenmerk portfolio Heka en Decifera, alsook enkele exclusieve wondmerken.

marketingstrategie

productintroducties

campagnes

Solliciteer direct! Stuur door

Brandmanager wond

Zo ziet je dag eruit:

Je houdt van afwisseling, want in deze job is geen dag hetzelfde. Je denkt in kansen en bent creatief in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe marketingcampagnes, samen met onze marketeers. Hierbij kun je bouwen op een stel fijne collega’s om mee te sparren, die ook zorgen voor een dagelijkse gezonde dosis humor.  

Jouw takenpakket in een notendop:

Je stelt marketing- en communicatieplannen op en voert ze uit. Daarbij bewaak je het marketingbudget en zie je het als een grote uitdaging de geformuleerde omzet- en rendementsdoelstellingen te halen. Je denkt mee over productintroducties.

Je onderhoudt een relevant netwerk en leidt expertgroepmeetings: dit alles brengt jou in de positie relevante marktontwikkelingen te signaleren, analyseren en hierop in te spelen!

Onze afdeling:

Binnen onze professionele marketingafdeling, werken we met brand- en productmanagers voor de  segmenten wondzorg, continentiezorg en diabeteszorg. Daar waar de productmanager zich vooral concentreert op het ontwikkelen en onderhouden van producten, is het de taak van de brandmanager om onze eigen merken succesvol te maken.

Je hebt:

 • aantoonbare affiniteit met B2B- en/of B2C marketing;

 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding;

 • ervaring met de (wond-)zorg is een pre;

 • analytisch inzicht en kennis van Excel/Power BI.

Je krijgt:

 • een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;

 • een prestatiebonus;

 • een reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling;

 • 30 vakantiedagen;

 • een uitdagende baan met interne opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Over je nieuwe werkgever

Van Heek Medical is leverancier van kwalitatief hoogwaardige medische producten. Wij zijn gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute (EHBO en BHV) zorg. Wij bieden een grote diversiteit aan merken, waaronder ook onze eigen merken zoals Heka, Hekura, Hekamed, Betica en Decifera. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de zorg.

Van Heek Medical is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 31 januari 2023 je motivatie en cv naar E hr@vanheekmedical.nl ter attentie van Inge Vullings.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Van Heek Medical

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: