INLOGGEN

Agenda

Filter op:

Workshop apotheek en wijkzorg

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties

Bij Medicatie+Zorg begrijpen we de behoefte aan regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Speciaal daarvoor hebben de workshop Apotheek & Wijkzorg ontwikkeld. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties. Deze workshop is dé kans om bruggen te slaan tussen de apotheek en thuiszorgorganisaties.

Aan deze interactieve workshop nemen zowel de apotheek als medewerkers van thuiszorgorganisaties deel. Door samen te werken en kennis uit te wisselen kunnen jullie de zorg naadloos laten verlopen en de kwaliteit verhogen. Je krijgt praktische tips en technieken die je meteen in de praktijk kunt gebruiken om samen de zorgervaring van patiënten te verbeteren.

Themadag geïndividualiseerde distributievormen (GDV)

Voor apothekers

De KNMP-richtlijn ‘Zorg voor patiënten met geneesmiddelen in een geïndividualiseerde distributievorm’ is herzien. Leer alles over de herziene aanbevelingen én krijg een rondleiding bij Apotheek Voorzorg op de productielocatie van dé Medicatierol®.

KNMP-najaarscongres

Voor apothekers

Op dinsdag 10 oktober 2023 vindt het KNMP-najaarscongres plaats in het Beatrix Theater van de Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd wat Mosadex Groep in huis heeft voor een toekomstbestendige apotheek? Bezoek ons op stand 35.

Het Netwerkloket

Voor aiossen, jonge apothekers, tweede apothekers en beherend apothekers die geen apotheekeigenaar zijn

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren wij het Netwerkloket. Het netwerkloket is een gratis event voor alle aiossen, jonge apothekers, tweede apothekers en beherend apothekers die geen apotheekeigenaar zijn. Een gezellige, waardevolle avond waar we samen bouwen aan een netwerk van kennis, contacten en samenwerkingsverbanden.

Masterclass instellingsfarmacie

Voor apothekers

Ben jij thuis in instellingsfarmacie? Dan weet je hoe belangrijk expertise op dit gebied is. Wil je een stapje verder gaan en hét verschil maken in de samenwerking met zorginstellingen bij jou in de buurt? Onze Masterclass Instellingsfarmacie is dé sleutel tot het verbeteren van jouw vaardigheden!

Tijdens deze masterclass leer je niet alleen hoe je optimaal kunt samenwerken met zorginstellingen, maar krijg je ook de tools en kennis om echt het verschil te maken. We delen de nieuwste inzichten, succesverhalen en best practices uit het vakgebied. Daag jezelf uit, groei en wordt een expert in de instellingsfarmacie.

Themalunch Toetsingskader Medicatieveiligheid

Voor apothekers en farmaceutisch managers

Wil jij in slechts één dagdeel volledig op de hoogte zijn van een relevant onderwerp voor jouw apotheek? Dat is precies wat onze nieuwe themalunches bieden! Elke keer staat er een ander belangrijk onderwerp centraal, begeleid door praktijkdeskundigen met sprekende voorbeelden, pragmatische oplossingen en oog voor de impact op zorgverleners en de patiënt. Bovendien krijg je ruimschoots de gelegenheid om te overleggen met collega's en praktijkvoorbeelden uit jouw eigen apotheek in te brengen.

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: