INLOGGEN

Agenda

Filter op:

Mosadex Experience - De Expeditie

Voor apothekers, -assistenten en farmaceutisch consulenten

Op 1 april 2023 organiseren wij de Mosadex Experience voor onze apotheekteams. We gaan samen op expeditie naar oplossingen voor de apotheek van morgen. Heb je een uitnodiging ontvangen maar je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel!

Themadag geïndividualiseerde distributievormen (GDV)

Voor apothekers

De KNMP-richtlijn ‘Zorg voor patiënten met geneesmiddelen in een geïndividualiseerde distributievorm’ is herzien. Leer alles over de herziene aanbevelingen én krijg een rondleiding bij Apotheek Voorzorg op de productielocatie van dé Medicatierol®.

Workshop apotheek en wijkzorg

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties

Medicatie+Zorg constateert dat veel apotheken behoefte hebben aan regionale afstemming met thuiszorgorganisaties. Daarom heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Masterclass instellingsfarmacie

Voor apothekers

Ben je thuis in instellingsfarmacie? Het medicatieproces in intramurale zorginstellingen vraagt om specifieke kennis en expertise. Wij helpen je om optimaal samen te werken met de zorginstellingen. Volg de masterclass en maak het verschil!

Masterclass wijkzorg en instellingsfarmacie

Voor managers en apothekersassistenten

Heb jij de patiënten die (thuis)zorg krijgen goed in beeld? Ben je op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Veilige principes in de medicatieketen? Hoe verloopt de samenwerking tussen de apotheek en de zorginstelling? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de masterclass wijkzorg. Speciaal voor managers, farmaceutische consulenten en apothekersassistenten.

Themalunch Toetsingskader Medicatieveiligheid

Voor apothekers en farmaceutisch managers

In één dagdeel alle ins en outs te weten komen over een relevant onderwerp voor jouw apotheek? Dat is het doel van onze nieuwe themalunches waarin elke keer een ander onderwerp aan bod komt. Ze worden begeleid door praktijkdeskundigen met sprekende voorbeelden, pragmatische oplossingen en oog voor de impact op zorgverleners en de patiënt. Er is ruime gelegenheid om met collega’s te overleggen en praktijkvoorbeelden uit jouw eigen apotheek in te brengen.

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: