INLOGGEN

Agenda

Filter op:

Workshop apotheek en wijkzorg

Nieuw!

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Medicatie+Zorg constateert dat regionale afstemming met thuiszorgorganisaties een behoefte is binnen veel apotheken. Om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: Apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Masterclass wijkzorg

Voor managers en apothekersassistenten

Heeft u de patiënten die (thuis)zorg krijgen goed in beeld? Bent u op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Veilige principes in de medicatieketen? Hoe verloopt de samenwerking tussen de apotheek en de zorginstelling? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Masterclass wijkzorg. Speciaal voor managers, farmaceutische consulenten en apothekersassistenten.

Masterclass instellingsfarmacie

Voor apothekers

Bent u thuis in instellingsfarmacie? Het medicatieproces in intramurale zorginstellingen vraagt expertise van u als apotheker. Wij helpen u optimaal samen te werken met de zorginstellingen bij u in de buurt. Volg de masterclass en maak het verschil!

KNMP-voorjaarscongres

Voor apothekers

Op dinsdag 5 juli 2022 vindt het KNMP-voorjaarscongres plaats in het Beatrix Theater van de Jaarbeurs Utrecht. U vindt Mosadex Groep terug in stand 5. Onderzoek samen met ons of uw apotheek al toekomstbestendig is. Komt u ons bezoeken?

Themalunch Toetsingskader Medicatieveiligheid

Voor apothekers & farmaceutisch managers

In één dagdeel alle ins en outs te weten komen over een relevant onderwerp voor uw apotheek? Dat is het doel van onze nieuwe themalunches waarin elke keer een ander onderwerp aan bod komt. Ze worden begeleid door praktijkdeskundigen met sprekende voorbeelden, pragmatische oplossingen en oog voor de impact op zorgverleners en de patiënt. Er is ruime gelegenheid om met collega’s te overleggen en praktijkvoorbeelden uit uw eigen apotheek in te brengen.

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: