INLOGGEN

Juist nú blijven inzetten op de kracht van samenwerking

Onze route naar succes in een oogopslag – boekjaar 2022 | 2023

Wij geloven in een wereld waarin iedereen op elk moment toegang heeft tot de best denkbare farmaceutische zorg, zodat mensen langer gezond blijven. We doen dat door de onderscheidende positie van de zelfstandige ondernemer in de eerstelijns zorg te versterken met excellente logistiek, digitale ondersteuning en innovatieve zorgconcepten, die steeds opnieuw aansluiten bij de voortdurend veranderende behoefte van de zorgconsument.

Hoe wij dit doen?

Doordat onze 12 bedrijven samenwerken en samen de klant centraal stellen. Of het nu gaat om onze geneesmiddelenklant, de hulpmiddelenklant, de consument in de drogisterij of de patiënt die complexe zorg aan huis krijgt. In het overzicht zie je welke stappen wij samen hebben gezet in het boekjaar 2022-2023 op onze route naar succes. Klik in de pdf op de onderwerpen om hier meer over te lezen.

Bekijk het overzicht

Een toekomst met meer zorg en minder zorgen

In het hart van de eerstelijnszorg bieden onze zelfstandige openbare apothekers op elk moment de beste zorg aan de consument. Samen zorgen we voor continuïteit van het vak en maatschappelijk impact op de lange termijn. Zo zijn en blijven we een trotse en gezonde coöperatie van vakgenoten.

Governanceverslag

Een verslag over het afgelopen jaar vanuit het coöperatiebestuur, de raad van commissarissen en de ondernemingsraad.

Naar het verslag

Feiten en cijfers

Hieronder zie je de kerncijfers van het boekjaar 2022-2023 op een rij. Van aantallen medewerkers tot omzet. Van logistieke kilometers tot aantallen aangesloten apotheken, DA drogisterijen en zorginstellingen.

Mosadex feiten en cijfers 22-23

Het Mosadex kompas voor een duurzame toekomst 

Mosadex Groep streeft ernaar een organisatie te zijn die bijdraagt aan een gezondere samenleving. Om te borgen dat de best denkbare farmaceutische en zelfzorg beschikbaar blijft voor deze en volgende generaties, is duurzaamheid een belangrijk thema. Ons kompas geeft ons richting een juiste balans te vinden voor onze mensen, de planeet en het bedrijfsresultaat. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: