INLOGGEN

Onze bedrijven

Onze activiteiten zijn gericht op het creëren van meerwaarde voor onze aangesloten apotheken, drogisterijen, zorgpartners, patiënten en consumenten. Dat doen we doordacht en door samen te werken. Mosadex Groep is van én voor apothekers. Die onderlinge betrokkenheid vormt een stevig fundament. Ken jij onze dochterondernemingen al?  

Mosadex Groothandel NControl Van Heek Medical Medcor Group Nederlandse Drogisterij Service Service Apotheek Holland Pharma ApotheekZorg Care4homecare Apotheek Voorzorg Central Filling Mosadex Mosadex E-Health

Meerdere bedrijven, één focus

Mosadex Groep is totaalleverancier in de Nederlandse farmaceutische zorgmarkt met twaalf ondernemingen en ruim 1.800 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat (farmaceutische) zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk is.
Het is onze gezamenlijke taak om producten, diensten en concepten te ontwikkelen die goed aansluiten bij de behoeften van zorgconsumenten en alle relevante stakeholders. Zo ondersteunen wij onze afnemers met een heldere visie op de apotheekbedrijfsvoering en bieden we hen een onderscheidende positie in hun relatie met de zorgconsument. Dat is onze focus: samen elke dag beter.

Apotheek-apotheker-balie-apothekersassistentHeb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: