INLOGGEN

Over Apotheek Voorzorg

Apotheek Voorzorg is gespecialiseerd in het geautomatiseerd op maat verpakken van geneesmiddelen voor patiënten. Met afstand de grootste producent van medicatierollen in Nederland, zelfs ter wereld. Op basis van recepten verpakt Apotheek Voorzorg per innamemoment de medicatie. Via de apotheek verstrekken we de medicatierollen aan verzorgingscentra, penitentiaire inrichtingen, verpleegtehuizen en thuiszorgpatiënten. De Medicatierol® helpt mensen die meerdere geneesmiddelen tegelijkertijd gebruiken om overzicht te bewaken, therapietrouw te verbeteren en grip te houden op hun eigen medicatiegebruik. Dankzij een geavanceerd productieproces is de Medicatierol® foutloos en daardoor eerste keus door onze zorgprofessionals.

Naar website

Waar wij het meest trots op zijn

Een slimmer productieproces heeft al sinds jaar en dag focus bij Apotheek Voorzorg. Zuinig omgaan met vierkante meters in de productieruimte en de inzet van personeel. Want ook de arbeidsmarkt is krap. We ontwikkelen algoritmes en automatiseren waar mogelijk. De uitkomst is hetzelfde: een foutloze Medicatierol®. Niet één, maar 2.200 medicatierollen per uur.
tax:title

i-Collector: wie niet sneller kan, moet slimmer zijn

Apotheek Voorzorg is producent van de Medicatierol®. Voor 198.000 patiënten per week verpakken ze alle medicijnen per innamemoment in een zakje. De vraag groeit. Maar wie niet sneller kan, moet slimmer zijn. Daarom introduceert Apotheek Voorzorg de i-Collector®.

Lees meer

tax:title

Werken bij Apotheek Voorzorg

In augustus 2018 lanceerde Apotheek Voorzorg een nieuwe website: werkenbij.apotheekvoorzorg.nl. Het doel van deze website is om Apotheek Voorzorg aan de arbeidsmarkt te voor te stellen, kandidaten aan te spreken en uitnodigen te solliciteren.

Lees meer


Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Apotheek Voorzorg

Hoe wordt de Medicatierol gemaakt?

Meer weten over Apotheek Voorzorg?

Ik vertel je graag meer!

Actuele vacatures bij Apotheek Voorzorg

Om marktleider te zijn en te blijven investeren we naast de machines ook in onze medewerkers. De juiste mensen op de juiste plek. We hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van al onze collega’s. Meer weten over werken in de productie bij Apotheek Voorzorg? Ga dan direct naar de werken-bij-website.

Hebben wij momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@apotheekvoorzorg.nl.

Werken bij Apotheek Voorzorg

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

De juiste pil in de juiste pot, dat is mijn taak. Dat klinkt eenvoudig maar mijn concentratie is van levensbelang voor de patiënt.

Rocky // teamleider // Apotheek Voorzorg

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: