INLOGGEN

Medicatierol

Therapietrouw bevorderen

Therapieontrouw is gemakkelijk te voorkomen met een medicatierol. In één zakje zitten alle medicijnen die uw patiënt nodig heeft. Zo weet de patiënt welke medicijnen hij of zij op welk moment moet innemen. Ook voor de mantelzorger of (wijk)verpleegkundigen biedt deze medicatierol een oplossing.

Bestel medicatierollen op maat bij Apotheek Voorzorg

Het maken van een medicatierol vraagt om veel aandacht en investeringen. Als apotheker kunt u zelf een medicatierol samenstellen, of het zonder enig risico overlaten aan Apotheek Voorzorg. Zo bespaart u tijd voor patiënten én ruimte in de apotheek.


2.000.000 capsules en tabletten per dag tot individuele medicatierollen  


Eén zakje per innamemoment: maatwerk

Een Medicatierol bestaat uit een strip van plastic zakjes. In elk zakje bevinden zich precies die medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen dienen te worden. Op het zakje staat vermeld wanneer dat is. Met de Medicatierol kan de gebruiker gemakkelijk controleren of alle medicijnen zijn gebruikt en hoeft hij niet langer te onthouden wanneer welk geneesmiddel in welke hoeveelheid ingenomen dient te worden. Hij opent simpelweg het zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje vermeld staat.


165.000 gebruikers per week  


Een persoonlijke Medicatierol via de vertrouwde weg

De apotheker stuurt de recepten naar Apotheek Voorzorg en zij verwerken het tot een persoonlijke Medicatierol. Iedere Medicatierol is uniek: de samenstelling, de verpakking en de wijze waarop de patiënt de medicatie ontvangt. In alle gevallen krijgt de patiënt zijn Medicatierol via de vertrouwde lokale apotheek. 


7.000.000 medicatierollen per jaar


Van ontstrippen tot de laatste check

Een kijkje in het proces

Alle voordelen van de Medicatierol op een rij

  • Apotheek Voorzorg koopt geneesmiddelen via Mosadex op grote schaal in en profiteert daardoor van zeer gunstige inkoopvoorwaarden.

  • Apotheek Voorzorg heeft één activiteit: de Medicatierol. Alle medewerkers zijn zeer deskundig en voldoen aan de strengste externe en interne opleidingseisen.

  • Alle bereidingsruimten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van de Kwaliteitsnorm Geautomatiseerde Geneesmiddelendistributie Systemen (GDS). De productie- en controleprocessen zijn volgens ISO- en NAN-normering speciaal ontwikkeld en ingericht voor het maken van medicatierollen van de hoogste kwaliteit.

  • Om de rol opgeruimd te bewaren en eenvoudig een zakje af te scheuren, levert Apotheek Voorzorg de Medicatierol in verschillende verpakkingen.

  • Zelfs het meest sporadisch gebruikte geneesmiddel heeft een snelle doorlooptijd.

  • Het gehele jaar een perfecte geneesmiddelenvoorziening voor al uw patiënten.


Meer weten over de Medicatierol?

Misschien zijn de volgende expertises van Apotheek Voorzorg ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: