INLOGGEN

Therapietrouw bevorderen met Dé Medicatierol®

Therapieontrouw is gemakkelijk te voorkomen met Dé Medicatierol®. In één zakje zitten alle medicijnen die de patiënt nodig heeft. Zo weet de patiënt welke medicijnen hij of zij op welk moment moet innemen. Ook voor de mantelzorger of (wijk)verpleegkundigen biedt deze medicatierol een oplossing.

2.000.000 capsules en tabletten

Apotheek Voorzorg verwerkt dagelijks 2 miljoen medicijnen in individuele medicatierollen. 

165.000 gebruikers per week

Elke week rekenen vele duizenden patiënten op een veilige medicatierol voor hun medicijnen.

7.000.000 rollen per jaar

Ieder jaar worden 7 miljoen medicatierollen met grote zorg samengesteld via de processen van Apotheek Voorzorg.

Bestel medicatierollen op maat bij Apotheek Voorzorg

Het maken van een medicatierol vraagt om veel aandacht en investeringen. Als apotheker kun je zelf een medicatierol samenstellen, of het zonder enig risico overlaten aan Apotheek Voorzorg. Zo bespaar je tijd voor patiënten én ruimte in de apotheek.

Eén zakje per innamemoment: maatwerk

Een Medicatierol® bestaat uit een strip van plastic zakjes. In elk zakje bevinden zich precies die medicijnen die op hetzelfde moment ingenomen dienen te worden. Op het zakje staat vermeld wanneer dat is. Met de Medicatierol® kan de gebruiker gemakkelijk controleren of alle medicijnen zijn gebruikt en hoeft hij niet langer te onthouden wanneer welk geneesmiddel in welke hoeveelheid ingenomen dient te worden. Hij opent simpelweg het zakje van de rol, op het tijdstip dat op het zakje vermeld staat.

Een persoonlijke Medicatierol® via de vertrouwde weg

De apotheker stuurt de recepten naar Apotheek Voorzorg en zij verwerken het tot een persoonlijke Medicatierol®. Iedere Medicatierol is uniek: de samenstelling, de verpakking en de wijze waarop de patiënt de medicatie ontvangt. In alle gevallen krijgt de patiënt de Medicatierol® via de vertrouwde lokale apotheek. 

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Van ontstrippen tot de laatste check

Een kijkje in het proces

Alle voordelen van de Medicatierol® op een rij

  • Apotheek Voorzorg koopt geneesmiddelen via Mosadex op grote schaal in en profiteert daardoor van zeer gunstige inkoopvoorwaarden.

  • Apotheek Voorzorg heeft één activiteit: de Medicatierol®. Alle medewerkers zijn zeer deskundig en voldoen aan de strengste externe en interne opleidingseisen.

  • Alle bereidingsruimten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van de Kwaliteitsnorm Geautomatiseerde Geneesmiddelendistributie Systemen (GDS). De productie- en controleprocessen zijn volgens ISO- en NAN-normering speciaal ontwikkeld en ingericht voor het maken van medicatierollen van de hoogste kwaliteit.

  • Om de rol opgeruimd te bewaren en eenvoudig een zakje af te scheuren, levert Apotheek Voorzorg de Medicatierol® in verschillende verpakkingen.

  • Zelfs het meest sporadisch gebruikte geneesmiddel heeft een snelle doorlooptijd.

  • Het gehele jaar een perfecte geneesmiddelenvoorziening voor al jouw patiënten.

Meer weten over de Medicatierol®?

Misschien zijn de volgende expertises van Apotheek Voorzorg ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: