INLOGGEN

Magistrale spoedrol

Soms heeft een patiënt met spoed een medicatierol nodig. Denk bijvoorbeeld aan ontslag uit het ziekenhuis waarbij de medicatie van de patiënt is aangepast. Of wanneer iemand met dementie de medicatie kwijt is. Een spoedrol die binnen 24 uur geleverd wordt, is dan niet snel genoeg. 

Patiënten direct helpen

Met de Magistrale Spoedrol maakt de apothekersassistente zelf binnen twintig minuten eenvoudig een medicatierol om de tijd te overbruggen tot de nieuwe rol er is. De ondersteuning en services van Apotheek Voorzorg zijn noodzakelijk om het proces rondom de Magistrale Spoedrol in de apotheek zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Als binnen 24 uur niet snel genoeg is

In de praktijk

Apotheek Voorzorg levert een startpakket: software, lege zakjes en een etiketprinter. Hiermee kan de apothekersassistente direct aan de slag om een rol voor de patiënt te maken. De assistente maakt de zakjes open en vult ze met de juiste geneesmiddelen. Vervolgens draait ze de etiketten uit waarop staat wat er in het zakje moet, in stijl van de vertrouwde Medicatierol. Uiteraard met meerdere controles, helemaal volgens de geldende wet- en regelgeving.   

Een gratis service van Apotheek Voorzorg


Misschien zijn de volgende expertises van Apotheek Voorzorg ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: