INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere ondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder onze medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien. Benieuwd naar wat werken bij Mosadex Groep betekent? Leer Mosadex en jouw toekomstige collega's kennen op Instagram @werkenbijmosadex.

Filter op:
QA Officer
Medcor Group

Verantwoordelik voor kwaliteit Werken in een hecht team Doorgroeimogelijkheden

Werken als QA Officer betekent werken in een hecht en gezellig team dat samen verantwoordelijk is voor het borgen van de kwaliteit binnen Medcor. Wat dat precies betekent? Dat leggen we je graag uit!

Lelystad 32-40 uur mbo

Marketeer
Van Heek Medical

Vergroten online zichtbaarheid Ontwikkelen materiaal online leerplatform Creativiteit & ondernemerschap

Van Heek Medical is op zoek naar een creatief marketingtalent die verantwoordelijk wordt voor al onze onlineactiviteiten. Hoe jij bij ons het verschil kan maken? Dat lees je hieronder!

Venray Maximaal 32 uur mbo/hbo

Communicatiemedewerker
Mosadex Groep

aanspreekpunt uiteenlopende vraagstukken teamuitjes

Ben jij een communicatiemedewerker die weet te verrassen met een rake tekst, geen deadline mist en snel schakelt? Wij hebben voor jou een baan met veel vrijheid, afwisseling én collega’s die altijd voor je klaarstaan.

's-Hertogenbosch Minimaal 32 uur mbo/hbo

Sourcing Manager Assortiment
Holland Pharma

Strategische functie Verantwoordelijk voor gehele assortiment Leidinggeven

Wij zijn op zoek naar iemand die ons assortiment gaat beheren en verantwoordelijk wordt voor de omzet en behaalde rendementen. Een strategische functie waarin je veel samenwerkt met collega’s. Meer weten? Lees hieronder verder!

Borculo 32-40 uur hbo/wo

Business Controller
Holland Pharma

Adviseren aan directie Optimaliseren processen Strategische verantwoordelijkheid

Voor ons financiële team zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een business controller. Je vervult een adviserende rol richting onze directie en helpt ons bij het nemen van verschillende strategische besluiten. Wie we precies zoeken, lees je hieronder.

Borculo 32-40 uur hbo

Medewerker backoffice
Service Apotheek

Allround ondersteuning Ontwikkelmogelijkheden Team Zorg & Kwaliteit

Service Apotheek is op zoek naar een nieuwe collega! In deze functie ben je het visitekaartje voor de afdeling en krijg je een zeer afwisselend takenpakket. Meer weten? Lees dan hieronder verder!

Den Bosch minimaal 32 uur mbo

Senior Teamcoach
NControl

Procesverbeteraar Facilitator Mentor Probleemoplosser

Wij zijn op zoek naar een Senior Teamcoach. In deze rol begeleidt, ondersteun en optimaliseer je de processen binnen onze teams in de Business Unit(s). Jouw missie is het creëren van een cultuur van samenwerking, zelforganisatie en voortdurende verbetering. Je bent de drijvende kracht achter het bevorderen van effectieve samenwerking en het wegnemen van eventuele obstakels die de operatie in de weg kunnen zitten.

Amersfoort 32-40 uur hbo

Ecommerce specialist SEA/Email (B2C)
Holland Pharma

Search Engine Advertising E-commerce Data-analyse

Ter versterking van ons team, tevens ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een ecommerce marketeer SEA en/of emailmarketing.

Borculo 24-32 uur hbo

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen.

Elsloo 24-40 uur vmbo/mavo

Coördinator Customer Service
Van Heek Medical

Klantcontact Coördineren en ondersteunen Commercieel vermogen

Zet jij graag een stap extra voor de klant en ben jij een kei in organiseren, plannen en communiceren? Dan is de functie van coördinator verkoop binnendienst echt iets voor jou!

Venray 40 uur mbo/hbo

Pricing Manager
Holland Pharma

Prijsstrategie bepalen Adviseren directie & management Vrijheid & verantwoordelijkheid

Voor ons team van Holland Pharma zijn we op zoek naar een nieuwe collega die alles weet over prijzen! Wie we zoeken? Dat lees je hieronder!

Borculo 32-40 uur hbo

Productmanager CRM
Mosadex C.V.

Strategisch verantwoordelijk Leidinggeven Stakeholdermanagement

Voor ons team CRM Dynamics zoeken wij een nieuwe collega die verantwoordelijk wordt voor ons CRM-systeem. Een brede functie, waarbij je (indirect) leidinggeeft aan een aantal collega’s. Wie we precies zoeken? Dat lees je hieronder!

Den Bosch 32-40 uur hbo

Security Officer
Mosadex Groep

Borgen van informatiebeveiliging De nieuwste technologieën Modern & gezellig kantoor

Affiniteit met beveiliging van IT-systemen? Weet jij ons te verbazen met jouw kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe information security officer!

Elsloo 32-40 uur mbo

Security engineer (Azure Sentinel / Fortinet)
Mosadex Groep

Beveiligen van onze systemen De nieuwste technologieën Modern & gezellig kantoor

Voor ons ICT-team in Elsloo (Zuid-Limburg) zijn we op zoek naar een security engineer. Deze persoon heeft een belangrijke rol in het team; je bent allround verantwoordelijk voor de beveiliging van onze systemen

Elsloo 32 - 40 uur MBO

Afstudeerstage
Holland Pharma

Samen een passend vraagstuk formuleren; Inzichten krijgen in de therapeutenmarkt.

Ben jij klaar om de laatste fase van je studie op een leuke en leerzame manier af te sluiten? Wij helpen jou hier graag bij! Lees hieronder meer over deze commerciële afstudeer- opdracht.

Borculo / Lelystad 40 HBO

Bedrijfsleider DA Michelle
Holland Pharma

klantgericht coachen verantwoordelijkheidsgevoel

Wij zoeken een enthousiaste bedrijfsleider voor onze winkel DA Michelle in Bergen op Zoom. Wil jij samen met jouw team deskundig advies geven om de beste producten te vinden, zodat klanten zich goed voelen, zowel van binnen als van buiten? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Bergen op Zoom 32-37 uur MBO

Verpleegkundige/Verzorgende IG binnendienst Hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg

initiatiefrijk BIG geregistreerd ervaring in de gezondheidszorg

Ben jij een BIG-geregistreerde verpleegkundige met kennis op het gebied van diabetes, continentie, wondzorg of drinkvoeding? Ben je bovendien op zoek naar een kantoorfunctie? Lees dan verder!

Sittard 24-36 uur MBO/HBO

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Over Mosadex Groep

Mosadex Groep is een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. We werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken waarvan 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en 1.800 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Lees meer

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: