INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere dochterondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder haar medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien.

Product owner eHealth
Service Apotheek

innovatief en klantgericht kennis van apotheeksystemen specialist in ontwikkeling en implementatie

Hoe houdt een patiënt overzicht over zijn medicatie? Hoe bied je digitale ondersteuning aan de apotheek? Als Product owner eHealth formuleer jij hier een visie over én weet jij de balans te vinden tussen de apotheek en de patiënt. Ben jij de specialist die wij zoeken?

's-Hertogenbosch 32-40 uur HBO/WO

Hoofd strategische inkoop
Holland Pharma

Nederlands, Engels en Duits ondernemend strategische inkoper

Als ondernemende professional kun jij als de beste leveranciers sourcen en producten inkopen tegen de best mogelijke prijs. Heb jij het in je om jouw strategische inkoop kwaliteiten optimaal in te zetten en het beste in ons bedrijf naar boven te halen? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Borculo 40 uur HBO

Customer Service Medewerker
NControl

teamspeler toont eigenaarschap kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 32-40 uur HBO

Junior Contractmanager Farmacie
NControl

klantenbinding teamspeler groot verantwoordelijkheidsgevoel

Ben jij een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis? Als Junior Contractmanager Farmacie zorg jij ervoor dat de gemaakte contractuele afspraken tussen apotheken en zorgverleners correct uitgevoerd worden. Ben jij de schakel tussen apotheek en zorgverlener waar wij naar op zoek zijn?

Amersfoort 32-40 uur HBO

Wondverpleegkundige hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg hulpmiddelen

klantgerichtheid samenwerken zorgvuldigheid

Heb jij dat zesde zintuig waardoor je achterhaalt wat er écht bij de cliënt speelt? Kijk jij samen met de cliënt wat past bij zijn of haar zorgbehoefte? Als wondverpleegkundige onderhoud je het contact met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Heb jij het in je om zorg op maat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sittard 24 uur HBO

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Heb jij geen moeite om gefocust te blijven? Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen. Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden? Kom werken op ons moderne machinepark!

Elsloo 24-40 uur VMBO/MAVO


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: