INLOGGEN

Kom werken bij Mosadex ICT!

Wil jij een uitdagende ICT-functie waarbij je werkt met de nieuwste technologieën? Vind je het leuk om bij te dragen aan de zorg voor 11 miljoen patiënten? En dat alles in een gezellig team? Dat kan bij Mosadex ICT!

Bekijk onze vacatures

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Mosadex ICT vind je in Elsloo. Op een saai industrieterrein, maar: we zitten wél in het penthouse! Met veel licht, ruimte én heerlijke stoelen! ;) We werken voor heel Mosadex. Van Limburg tot aan Lelystad. Een dynamische omgeving met genoeg uitdaging. Help jij ons om creatieve oplossingen te bedenken? We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn én zich kan ontwikkelen. Je kunt met ons mee groeien door opleidingen of trainingen te volgen. Fijn toch?! Maar misschien wel nog belangrijker: je krijgt leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig samen een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetballen.

Maak kennis met het team

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? We vroegen het onze collega's Paul, Michael en Sander.

Paul // Chief Information Security Officer

“Bij Mosadex ICT werk je met de nieuwste technologieën, zoals Azure. Dat maakt het voor mij erg interessant. Maar naast het werk zelf is er ook een prettige werksfeer. We zijn eigenlijk meer vrienden dan collega’s. Wat wil je nog meer?!”

Wil jij net als Paul aan de slag als threat hunter?

Bekijk hier de vacature

Michael // Manager ICT Operations & Enterprise IT Architect

“Met mijn werk zorg ik ervoor dat alles op ICT-gebied altijd onder CTRL is. Dat is belangrijk, want als wij ons werk niet doen krijgen 11 miljoen patiënten niet de medicijnen of hulpmiddelen die zij nodig hebben. Een verantwoordelijke en uitdagende baan in één!”

Heb jij ook alles onder CTRL?

Solliciteer dan nu!

Sander // Systeembeheerder

“Toen ik bij Mosadex ICT begon, werkte ik via het uitzendbureau. Ik had affiniteit met ICT en technologie dus dat trok me aan in deze baan. Toen ik hier een tijdje werkte, wist ik al snel dat ik hier wilde blijven, het is gewoon een erg leuk team!

Ook deel uitmaken van dit gezellige team? Bekijk hieronder de vacatures!

Vacatures

PHP developer

Ben jij een software developer die goed past in een dynamische omgeving? Vind je het leuk om met jouw creatieve oplossingen bij te dragen aan een toekomst met betere zorg?

Check de vacature

Security engineer

Als security engineer (Azure Sentinel / Fortinet) heb jij een belangrijke rol in het team! Je bent namelijk allround verantwoordelijk voor de beveiliging van onze systemen.

Benieuwd? Lees verder...

Security officer

Heb je affiniteit met beveiliging van IT-systemen? Weet jij ons te verbazen met jouw kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe information security officer!

Ik wil meer weten!

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Over Mosadex Groep

Mosadex Groep is een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. We werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken waarvan 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en 1.800 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Lees meer

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: