INLOGGEN


Over Service Apotheek

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland met ruim 500 aangesloten apotheken. Service Apotheek ontzorgt en onderscheidt haar apotheken bij de dagelijkse bedrijfsvoering, het leveren van hoogwaardige digitale farmaceutische zorg en het online binden van klanten aan hun apotheek.

Onze Service Apothekers zijn de beste farmaceutische experts van Nederland. Door een veilige en effectieve geneesmiddelbehandeling op maat verbeteren zij de gezondheid van hun patiënten.

 

Naar de website

Waar staat Service Apotheek voor?


Online koploper

1. Online koploper

Ook online is onze Service Apotheek hét merk voor de beste openbare apotheek. Service Apotheek zorgt dat e-health toepassingen worden ingezet en daadwerkelijk bijdragen aan onze klantenbinding. Het sluit aan op de behoefte van de hedendaagse zorgconsument. We doen dit door onze patiënten aan te sluiten op ons digitaal zorgprogramma SARA en het uitbreiden van het aantal persoonlijke dossiers door het inzetten van de Service Apotheek-app.


Topservice

2. Herkenbare topservice

Topservice; de S van Service Apotheek: 24/7 dienstverlenend, gastvrij en deskundig. De positionering van het merk Service Apotheek voor de klant is: ‘een toegankelijke service die mij proactief helpt met al mijn vragen over medicatie én gezondheid’. Dit doet Service Apotheek door duidelijk zichtbaar en herkenbaar te zijn, herhaalservice aan te bieden en de klantbeleving te toetsen.


Sleutelrol eerstelijn

3. Erkende sleutelrol in eerste lijn

Service Apotheken hebben een sterke positionering als farmaceutisch partner en medebehandelaar van patiënten in de eerste lijn. Dit doen zij onder andere door goede implementatie van medicatiebeoordelingen, MFB's (Medisch Farmaceutische beslisregels) en scholing van het apotheekteam.


Waar Service Apotheek het meest trots op is

Service Apotheek ondersteunt alle aangesloten apotheken bij het uitvoeren van zorginhoudelijke projecten. Enerzijds door inzet van de buitendienst, anderzijds aan het faciliteren van (patiënt-)materialen, FTO-materialen, draaiboeken en rapportages. Hieronder lichten we een aantal projecten uit.
tax:title

SARA

SARA, de online assistent van Service Apotheek geeft mensen met astma en COPD digitaal advies. Niet alleen als ze in de apotheek zijn, maar ook daarbuiten. Met een persoonlijke account heeft de patiënt toegang tot de extra begeleiding.

Lees meer

tax:title

Farmacogenetica

Service Apothekers controleren altijd of verschillende medicijnen wel bij elkaar passen en of de dosering aansluit bij de persoonlijke kenmerken van de patiënt. Hiervoor doet Service Apotheek in samenwerking met laboratoria onderzoek naar het DNA-profiel om te bepalen hoe snel de enzymen in het lichaam van een patiënt de medicijnen verwijderen. Dat is belangrijk omdat de werking van deze enzymen voorkomt dat medicijnen zich opstapelen in een lichaam en bijwerkingen geven. Mogelijk adviseren wij de patiënt en hun arts over het wijzigen van de dosering. Zo werken we samen aan veilig medicijngebruik.

Lees meer


Medicijngemak op je mobiel // De Service Apotheek app

Het laatste nieuws van Service Apotheek voor u op een rij

Onze Service Apothekers willen de landelijke norm voor alle apotheek gerelateerde zorg bepalen. Zij maken de farmaceutische zorg in Nederland alsmaar beter door toonaangevende innovaties en wij zorgen ervoor dat dit niet onopgemerkt blijft. Vanuit hun sleutelrol brengen Service Apothekers collega’s in de eerstelijnszorg bij elkaar.

We houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Lees je mee?

Meer weten over Service Apotheek?

Ik help u graag!

Actuele vacatures bij Service Apotheek

Onze Service Apothekers zijn de beste farmaceutische experts van Nederland. Door een veilige en effectieve geneesmiddelbehandeling op maat verbeteren zij de gezondheid van hun patiënten. Kom jij ons team versterken?

Hebben wij momenteel geen passende vacature beschikbaar? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar E info@serviceapotheek.

Alle vacatures bij Mosadex Groep

Wat klanten zeggen over Service Apotheek

Service Apotheek onderstreept als formule het belang van het lokale karakter. Ik ben heel tevreden.

Goeman Kranenborg
Service Apotheek Medisch Centrum Hoogezand Sappemeer

Het unieke van Mosadex is van, voor en door apothekers.

Jacco Pesser
Service Apotheek Oudenbosch

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: