INLOGGEN

Voor consumenten

U bent op zoek naar het juiste geneesmiddel, medisch hulpmiddel of drogisterijartikel? Ga dan naar uw Service Apotheek, DA-drogisterij of Bewustwinkelen.nl.

Service Apotheek

Er zijn in Nederland ruim 2.000 apotheken. Daarvan mogen zich ruim 500 Service Apotheek noemen. Bij deze onafhankelijke apotheken wordt iedereen gedreven door gezondheid.

Service Apotheek verbindt het leveren van medicijnen aan het verlenen van zorg en service. Het gaat hierbij verder dan de gewone apotheek. De beste farmaceutische zorg met aandacht voor de persoonlijke begeleiding van de patiënt staat centraal.

Op zoek naar een Service Apotheek bij u in de buurt? Klik hier.

Vind een Service Apotheek

DA-drogist

De DA-formule is opgericht in 1942 en staat voor deskundig en persoonlijk advies.

Met ruim 300 winkels in Nederland is de DA een nationaal merk dat op lokaal niveau wordt ingevuld door zelfstandige ondernemers. Doordat medewerkers de rol van gezondheidsadviseur hebben, ontvangt de klant deskundig advies over het gebruik van zelfzorgproducten. En dat altijd met persoonlijke aandacht voor de klant. Voel je goed met DA.

Vind een DA-drogist

Bewustwinkelen.nl

Alles voor uw gezondheid onder één dak!

Bewustwinkelen.nl biedt u keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vindt u nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer. Ook heeft u ruim keus in biologische en glutenvrije producten.

Naar de online shop

Medische zorg

Mogelijk kan Mosadex Groep ook voor u iets betekenen op het gebied van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en thuisbehandeling.

Meer over medische zorg

Medische zorg thuis

De andere expertises van Mosadex Groep

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: