INLOGGEN

Werken (in de apotheek)

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of een opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match.

Het Apotheekloket

Een club gedreven professionals, met ruime ervaring op het gebied van apotheekbemiddeling. Wij verbinden de openbare zelfstandige apotheek met de juiste farmaceutische professional. Hoe we dat doen? Middels een digitaal loket begeleiden en brengen wij de in- en de uitstroom van zelfstandige apothekers samen. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid maken we het verschil!

De start van een nieuwe toekomst

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match. Wanneer u zich bij Het Apotheekloket inschrijft, bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Iemand die luistert naar uw toekomstdromen en u daarin passend advies én de juiste begeleiding biedt.

Een sterke samenwerking

Het Apotheekloket is een initiatief van Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO. Drie grote partijen binnen de apothekersbranche met één gezamenlijk doel: toekomstbestendige zelfstandige openbare farmacie.

Het Apotheekloket staat voor een gezonde toekomst van apothekers. Niet alleen voor de jonge startende apotheker maar ook wanneer u uw apotheek wil overdragen of juist personeel zoekt. U staat er niet alleen voor!

Kom in contact met talent

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel voor uw apotheek? Of een student die zijn/haar specialisatie wil doorlopen? Wij verbinden uw apotheek met gemotiveerde farmaceutische professionals. Geheel kosteloos.


Registreer uw apotheek, plaats vacatures en vind een match!


Direct gratis registreren  


Wilt u meer informatie of een adviesgesprek?

Renée staat voor u klaar!

De andere expertises van Mosadex Groep

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: