INLOGGEN

Werken (in de apotheek)

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of een opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match.

Het Apotheekloket

Een club gedreven professionals, met ruime ervaring op het gebied van apotheekbemiddeling. Wij verbinden de openbare zelfstandige apotheek met de juiste farmaceutische professional. Hoe we dat doen? Middels een digitaal loket begeleiden en brengen wij de in- en de uitstroom van zelfstandige apothekers samen. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid maken we het verschil!

De start van een nieuwe toekomst

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match. Wanneer jij je inschrijft bij Het Apotheekloket, ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak. Iemand die luistert naar jouw toekomstdromen en jou daarin passend advies én de juiste begeleiding biedt.

Een sterke samenwerking

Het Apotheekloket is een initiatief van Mosadex Groep, Service Apotheek en NAPCO. Drie grote partijen binnen de apothekersbranche met één gezamenlijk doel: toekomstbestendige zelfstandige openbare farmacie.

Het Apotheekloket staat voor een gezonde toekomst van apothekers. Niet alleen voor de jonge startende apotheker maar ook wanneer je jouw apotheek wil overdragen of juist personeel zoekt. Je staat er niet alleen voor!

Kom in contact met talent

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel voor in de apotheek? Of een student die zijn/haar specialisatie wil doorlopen? Wij verbinden jouw apotheek met gemotiveerde farmaceutische professionals. Geheel kosteloos.


Registreer jouw apotheek, plaats vacatures en vind een match!


Direct gratis registreren


Wil je meer informatie of een adviesgesprek?

Renée staat voor je klaar!

Renée Nijhuis Accountmanager Het Apotheekloket
+31 61 190 70 30
info@hetapotheekloket.nl
Bezoek mijn profiel!

De andere expertises van Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: