INLOGGEN

Kom werken bij de apotheek zonder balie!

Wil je werken met complexe ziektebeelden? Of juist de lokale apotheker ondersteunen bij de zorg voor medische hulpmiddelen? Werken bij ApotheekZorg is elke dag anders. Nieuwsgierig?

Bekijk hier onze vacatures

ApotheekZorg Farmacie levert medicatie aan patiënten door heel Nederland. Een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen die patiënten thuis bezoeken. Het werk is heel anders dan in een openbare apotheek. Je werkt in meerdere teams, die zich richten op verschillende indicatiegebieden. Recepten komen digitaal of per post binnen en de medicatie wordt op afspraak bij de patiënt thuisbezorgd.

ApotheekZorg Hulpmiddelen is een medische speciaalzaak die hulpmiddelen direct aan de patiënt levert. Hierbij is het van belang om op afstand goed te bepalen welke zorg de patiënt nodig heeft en welke hulpmiddel daarbij hoort. Je werkt in meerdere teams, die zich richten op verschillende indicatiegebieden. Bestellingen komen digitaal of per post binnen en het hulpmiddel wordt op afspraak bij de patiënt thuisbezorgd.

Op zoek naar een baan die echt bij je past?

Bij ApotheekZorg ben je aan het juiste adres! Ben jij die waardevolle collega die wij niet mis willen lopen?
Bekijk hieronder onze vacatures.

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Over Mosadex Groep

Mosadex Groep is een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. We werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken waarvan 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 300 drogisterijen en 1.800 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen (zorg-)consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Lees meer

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: