INLOGGEN

Een baan die bij je past!

Doe je graag gevarieerd werk of liever elke dag hetzelfde? Houd je van flexibele uren of wil je vaste werktijden? Of je nu een bijbaan zoekt of fulltime wilt werken, bij Mosadex in Leiden kan het! Nieuwsgierig?

Bekijk hier onze vacatures

Het begon in 1986 in Limburg. Vijf apothekers kozen ervoor samen slim geneesmiddelen in te kopen. Dat was de start van Mosadex Groothandel. Inmiddels leveren we vanuit drie locaties in Nederland genees- en hulpmiddelen aan apotheken. We verwerken iedere week circa 30.000 bestellingen met meer dan een half miljoen bestelregels. 

Bij Central Filling leveren wij de medicijnen verpakt per patiënt bij de apotheek aan. Vooral wanneer mensen lange tijd dezelfde medicijnen gebruiken, de herhaalmedicatie, is dit gemakkelijk voor de apotheek. De medicijnen worden door een speciale robot bij elkaar gezocht en vervolgens door ons team klaargemaakt voor verzending.

Werken in ons team betekent:

  • actief werk doen waarbij je fit blijft;

  • werken in een leuk team;

  • gevarieerd of juist herhaald werk;

  • flexibele of vaste werktijden;

  • bijdragen aan de zorgverlening voor 11 miljoen patiënten in Nederland!

Maak kennis met het team

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan nu de video's van jouw toekomstige collega's. Tim, Huub en Irene vertellen je over hun werkzaamheden bij Mosadex.

Op de werkvloer is er altijd wel plaats voor een grapje of dolletje.

Tim // Productiemedewerker // Central Filling Mosadex

Tim // Productiemedewerker // Central Filling Mosadex

“Als productiemedewerker doe je allerlei taken in het productieproces. Van het leeghalen of vullen van de robot, tot het inventariseren van de voorraad, tot het verzendklaar maken van de kratten met medicijnen. Het leuke aan mijn werk is dat ik kan bijdragen aan de zorgverlening voor de patiënt. Op de werkvloer is er altijd wel plaats voor een grapje of dolletje. Er kan gewoon lekker gepraat worden, maar er moet tegelijkertijd ook secuur en compleet gewerkt worden zodat de patiënten hun medicijnen op tijd krijgen.”

Het leuke aan mijn werk is dat het zo afwisselend is.

Huub // Logistiek medewerker // Mosadex Groothandel

Huub // Logistiek medewerker // Mosadex Groothandel

“Vanaf het moment dat een pakket binnenkomt tot het moment dat het pakket de deur uit gaat, alles wat daar tussenin nodig is, dat komt aan bod in mijn werkzaamheden. Elke dag doe ik wat anders. Ik werk ook nog eens in ploegendienst dus elke week is ook nog eens anders. Tijdens de vroege dienst heb je de binnenkomst van de goederen, het ontvangen en op voorraad leggen. De avonddienst is gericht op orders lopen en zorgen dat orders de deur uit gaan. In de tussendienst doe je de werkzaamheden van zowel de ochtend- als de avonddienst.”

Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat het vooral heel fysiek werk is.

Irene // Orderpicker en labelaar // Mosadex Groothandel en Central Filling Mosadex

Irene // Orderpicker en labelaar // Mosadex Groothandel en Central Filling Mosadex

“Wat ik zo leuk vind aan dit werk is dat het vooral heel fysiek werk is. Daar heb ik het ook op uitgekozen. Hiervoor deed ik veel zittend werk, maar ik wilde actiever bezig zijn. Tijdens de ochtenddienst loop ik soms wel 15.000 stappen! Wat ik ook heel leuk vind is dat mensen hier heel erg in hun waarde gelaten worden. Je komt op een plek die gewoon ook goed bij je past. Dat vind ik ook heel fijn. Het is sowieso een leuk team. Jong en oud werkt hier, van huismoeders en studenten tot mensen die al opa of oma zijn. Dat maakt dat er een hele leuke werksfeer is.”

Op zoek naar een baan die echt bij je past?

Bij Mosadex ben je aan het juiste adres! Ben jij die waardevolle collega die wij niet mis willen lopen?
Bekijk hieronder onze vacatures.

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: