INLOGGEN

Operationeel management Mosadex Groothandel

Per 1 maart 2023 leidt Petra van Gurp-Ligtenberg het operationeel management van Mosadex Groothandel voor beide locaties, Elsloo en Leiden (groothandel en Central Filling). Met dit besluit versterkt de directie van Mosadex Groep de aansturing van de groothandel op de sleuteldelen van de operatie: bestellen van geneesmiddelen, warehousing activiteiten, distributie-coördinatie en verkoop binnendienst.

Petra van Gurp-Ligtenberg

Petra heeft een technisch bedrijfskundige opleidingsachtergrond, aangevuld met een master in de logistiek. Ze is sinds 2008 werkzaam bij NControl, de laatste vier jaar als directeur. Eerder is zij onder andere werkzaam geweest bij OPG Groothandel in diverse logistieke functies, waaronder vestigingsmanager van het Nationale Distributiecentrum. Met haar management- en logistieke ervaring is zij de aangewezen persoon voor deze positie.

Petra draagt haar werkzaamheden bij NControl over aan Willem Janse, die daarmee directeur wordt van zowel Mosadex E-health als NControl. Willem is zijn Mosadex-carrière gestart bij NControl, kent de organisatie goed en de twee dochterbedrijven werken al intensief samen. We wensen Petra en Willem beide veel succes in hun nieuwe functie.

Willem Janse

Heb je vragen over deze interne verandering? Stel ze aan je Mosadex-accountmanager of neemt contact op met je groothandelsvestiging. We helpen je graag!

Gepubliceerd op: 01 maart 2023

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!