INLOGGEN

Holland Pharma zoekt nieuwe collega's!

Bekijk alle vacatures

Actief in gezondheid

Een groothandel met alles op het gebied van gezondheid. Dat is Holland Pharma! Van supplementen tot (natuur)geneesmiddelen en van voeding tot lichaamsverzorging. We hebben het allemaal. Onze klanten zijn therapeuten, drogisterijen, apotheken, reformwinkels en consumenten. Wij zorgen dat zij hun bestellingen snel ontvangen. Ook wordt er vanuit ons kantoor meegedacht met de klant over de bedrijfsvoering. Met een enthousiast en hecht team verwerken we meer dan 15.000 bestellingen en 165.000 orderregels per week. En daar kunnen we zeker hulp bij gebruiken!

Waarom kiezen voor Holland Pharma?

Je komt terecht in een groeiend bedrijf in Borculo met meer dan 500 medewerkers. Zoek je een fulltime-, parttime- of bijbaan? Het is bij ons allemaal mogelijk. We houden rekening met jouw wensen. Daarnaast krijg je de ruimte om te groeien, zodat je elke dag beter wordt in wat je doet.

Werken bij Holland Pharma betekent:​​

  • Een open en informele werksfeer

  • De kans om jezelf te ontwikkelen

  • Flexibele werktijden

  • Een persoonlijk rooster

  • 30% personeelskorting op alle producten

  • Een startbonus van € 75,-

Wij zoeken jou!

Van teamplayers en perfectionisten tot aanpakkers en creatievelingen. Bij Holland Pharma vind je ze allemaal. Wat ons verbindt? Het enthousiasme om elke dag het beste resultaat neer te zetten. Spreekt dit jou aan? Dan word jij misschien wel ons nieuwste talent.

Maak kennis met het team

Achterhoekse nuchterheid en gezelligheid. Dat is wat jou te wachten staat als je bij ons komt werken. Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met jouw toekomstige collega’s.

Ik heb de kans gekregen om door te groeien.

Renate // Orderpicker en mentor

Renate // Orderpicker en mentor

"Ik ben gestart met het klaarmaken van bestellingen voor onze klanten. Al snel mocht ik beginnen in het andere deel van het magazijn, waar alle producten worden ontvangen, ingeboekt en verwerkt. Verder ben ik doorgegroeid naar de functie als mentor. Ik begeleid nieuwe medewerkers vanaf dag één tot dat zij zelfstandig een bestelling kunnen klaarmaken. Dit zorgt voor genoeg afwisseling in mijn werk."

De werksfeer zorgt voor plezier in mijn werk.

Daniël // Sluismedewerker en pendelaar

Daniël // Sluismedewerker en pendelaar

"Iedere dag ga ik met een glimlach op mijn gezicht naar het werk. Ik pak veel verschillende klusjes op en ik wil graag alles leren, fijn dat ik deze vrijheid ook krijg. Het is hartstikke gezellig onderling met mijn collega’s. Dat zorgt dat ik veel plezier uit mijn werk haal."

Mijn werk is prima te combineren met mijn studie.

Ismay // Orderpicker

Ismay // Orderpicker

"Toen ik begon aan mijn studie was ik op zoek naar een bijbaantje. Via een familielid ben ik begonnen bij Holland Pharma. Super fijn dat ik zowel in de avond maar ook in de middag kan werken, mocht ik een dag eerder klaar zijn op school. Er wordt rekening gehouden met mijn schoolrooster en alles is bespreekbaar. Daarom een ideale plek om te combineren met mijn studie."

Op zoek naar een flexibele baan?

Bij Holland Pharma ben je aan het juiste adres! Ben jij die waardevolle collega die wij niet mis willen lopen?
Bekijk hieronder onze vacatures.

Verkoopmedewerker Bewust Winkelen
Holland Pharma

affiniteit met drogisterij- en reformartikelen servicegerichtheid minimaal 16 jaar

Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van de winkel en weet jij met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen.

Puttershoek Parttime (8-12 uur) vmbo/mavo

Personeelsfunctionaris
Holland Pharma

zelfstandige HR-rol verantwoordelijk voor HR-beleid minimaal 1 jaar werkervaring

Ben jij een HR professional in hart en nieren en wil jij mee bouwen aan het verder professionaliseren van de afdeling HR? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Borculo 32-40 uur mbo

Manager IT
Holland Pharma

je hebt een heldere kijk op IT sparringspartner voor MT kennis en ervaring met diverse software

Ben jij een energieke professional die initiatieven neemt en weet jij behoeften uit ons bedrijf goed te vertalen naar IT oplossingen? Houd jij van een uitdaging om samen met andere collega’s de volgende stap te zetten in digitalisering van onze organisatie? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Borculo 40 uur hbo

Manager finance
Holland Pharma

MT functie je bent het financiële geweten van de organisatie analytisch sterk en nauwkeurig

Ben jij een energieke professional die initiatieven neemt en analytische sterk is? Ben jij niet bang om de details in te duiken en wil jij het financieel geweten zijn van de organisatie? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Borculo 40 uur hbo

Verkoopmedewerker (zaterdaghulp)
Holland Pharma

je bent servicegericht minimaal 16 jaar affiniteit met drogisterij- en reformartikelen

Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van de winkel en weet jij met je vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Een erg belangrijke functie want de klant, daar is waar het om draait.

Borculo Oproepkracht vmbo/mavo

Product marketeer webshop (B2C)
Holland Pharma

creatief communicatief enthousiast

Voor een relaunch van onze webshops zijn wij op zoek naar een belevingsspecialist, die ervoor zorgt dat elk product professioneel en uniform op de juiste wijze in beeld wordt gebracht.

Borculo 40 mbo

Brand sourcer webshop (B2C)
Holland Pharma

zelfstandig werkervaring overtuigingskracht

Voor een relaunch van onze webshops zijn wij op zoek naar een assortimentsspecialist, die ervoor zorgt dat we de juiste selectie van producten beschikbaar maken in samenwerking met de leveranciers.

Borculo 40 hbo

Online marketeer webshop (B2C)
Holland Pharma

zelfstandig ondernemend doorzettingsvermogen

Voor een relaunch van onze webshops zijn wij op zoek naar een creatieve duizendpoot, die van aanpakken weet waardoor alle marketingactiviteiten soepeltjes en tijdig kunnen worden uitgevoerd.

Borculo 40 hbo

Verkoopmedewerker
Holland Pharma

affiniteit met drogisterij- en reformartikelen servicegericht advies geven aan klanten

Word jij blij van het verwelkomen van onze klanten? Lees dan snel verder!

Borculo Parttime (8-12 uur) vmbo/mavo

Magazijnmedewerker(s)
Holland Pharma

nauwkeurig zelfstandig minimaal 16 jaar

Ben jij de aanpakker die ons team komt versterken? Kun jij nauwkeurig en zelfstandig werken? Onze klanten wachten op jou!

Borculo 12-40 uur vmbo/mavo

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: