INLOGGEN

Holland Pharma en Varuvo leggen de groene loper uit voor de Health Experience 2024

Op zaterdag 29 juni is het zo ver: Holland Pharma en Varuvo organiseren de tweede editie van de Health Experience. Een relatiedag waarop gezondheidsprofessionals kennis kunnen maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Wat is de Health Experience?

In 2023 werd de klantendag van Holland Pharma geheel vernieuwd en omgedoopt tot de Health Experience. Dat bleek een groot succes! Met ruim 800 bezoekers, meer dan 100 merken op meer dan 80 stands en 20 inspirerende workshops en lezingen.

Ook dit jaar zorgt de Health Experience voor inspiratie met boeiende workshops en lezingen, innovatieve producten en vele vakgenoten en leveranciers die actief zijn binnen de gezondheidsbranche. Je kunt stands en lezingen verwachten van merken als Bonusan, lavera, TerraSana, Weleda, Orthovitaal, A. Vogel en nog veel meer bekende A-merken en specialistische therapeutenproducten.  

Workshops en lezingen 

Ook dit jaar staan er weer een aantal mooie workshops en lezingen op het programma. Zoals onder andere een lezing door diëtiste Iris Wierda over darmproblemen en voedingsintolerantie, klinisch psycho neuro-immunoloog en coach Mohammed Boulahrir die je meeneemt in de wereld van 'stress' en Marianne van Es die vertelt over het belang van een gezond microbioom. Daarnaast kun je ook aansluiten bij een workshop gezichtsmasker of massage olie maken. Alle lezingen en workshops zijn gratis te bezoeken. 

Aanmelden

Ben je klant bij Holland Pharma of Varuvo? Meld je dan nu gratis aan voor hét gezondheidsevent waar alles op het gebied van gezonde leefstijl samenkomt!

Datum: zaterdag 29 juni 2024 
Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Inspyrium / Beerseweg 45 / 5431 LB Cuijk

Meer informatie en aanmelden

Terugblik op de vorige editie

Op zaterdag 1 juli 2023 vond de eerste editie van de Health Experience plaats in Cuijk. Met 100% focus op beleving, gezondheid en kennis ontvingen we zeer positieve reacties, zowel van bezoekers als exposanten. Er waren verschillende workshops zoals huid- en massageolie maken en lezingen van onder andere Nienke Gottenbos, schrijfster van De Poepdokter. Benieuwd naar een impressie van deze dag? Bekijk dan de aftermovie!

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Gepubliceerd op: 28 april 2024

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!