INLOGGEN

Over Van Heek Medical

Van Heek Medical is een hulpmiddelenleverancier gespecialiseerd in wondzorg, continentiezorg, diabeteszorg en acute zorg (EHBO en BHV). Met een uitgebreid assortiment, met eigen labels zoals Heka, Decifera, Hekura, Betica, Hekamed en Attends, voorzien zij patiënten en professionals van de benodigde medische producten. Ieder dag zetten zij zich in om hulpmiddelen beter en betaalbaar te maken onder het motto: ‘De beste zorg zie je niet, die voel je’.

Naar de website

Heeft u een vraag over Van Heek Medical?

Ik help u graag!

Martine Scherpenborg Commercieel manager
+31 88 220 88 22
m.scherpenborg@vanheekmedical.nl

Actuele vacatures bij Van Heek Medical

Van Heek is ooit begonnen met een team van zeven medewerkers. Inmiddels werken er meer dan vijfenzeventig toegewijde mensen bij Van Heek. Stuk voor stuk toppers die zich graag door jou 'collega' laten noemen! Hebben wij momenteel geen passende vacature voor jou beschikbaar? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar E info@vanheek.com

Alle vacatures van Mosadex Groep

Adviserend (diabetes) verpleegkundige
Van Heek Medical

ervaring met insulinepompen informeren, ondersteunen en adviseren sprankelende persoonlijkheid

Ben jij die energieke professional die graag het eerste aanspreekpunt is voor patiënten en diabetesverpleegkundigen? Ben jij pas tevreden als zij tevreden zijn over onze patchpomp en CGM producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Venray 40 uur hbo

Financieel administratief medewerker
Van Heek Medical

affiniteit financiële administratie nauwkeurig teamspeler

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze financiële administratie en ben jij goed met cijfers? Laat dan snel van je horen!

Venray 32 uur mbo

Commercieel medewerker (binnendienst)
Van Heek Medical

commercieel klantcontact sociale vaardigheden

Om het groeiende aantal klanten van onze Nederlandse én Belgische BV goed te kunnen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Sta jij elke dag met plezier klaar voor onze klanten en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Solliciteer dan direct!

Venray 40 hbo

Accountmanager specialistische diabeteszorg
Van Heek Medical

ervaring insulinepompen overtuigingskracht uitstekende gespreksvaardigheden

Diabetes is topsport! Zeker als diabetes een eigen willetje heeft. Met onze producten willen we de levens van mensen met diabetes gemakkelijker maken. Voor ons portfolio geavanceerde diabeteszorg zijn we op zoek naar een getalenteerde accountmanager.

Zuid Nederland & België 40 uur hbo

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: