INLOGGEN

Producten van medische kwaliteit, gewoon in de keukenla

Sinds deze zomer zijn de medische kwaliteit wondproducten van Van Heek Medical ook beschikbaar voor consumenten. Zo kunnen zij ook thuis wonden behandelen met producten die al jaren door professionals gebruikt worden. Heka Retail is de nieuwste lijn in het assortiment hulpmiddelen van Van Heek Medical. De producten zijn vanaf nu te koop bij de apotheek en drogist.

Van Heek Medical brengt Heka naar de consument

Het Heka assortiment bestaat al langer in de medische branche. “Er zijn verschillende merken op de markt voor consumenten. Maar er was geen enkel merk met een breed assortiment en de kwaliteit die ook in ziekenhuizen gebruikt wordt. Via de apotheek en drogist, maar ook online, maken we nu deze kwaliteit ook toegankelijk voor consumenten”, vertelt productmanager Björn. Het zijn wondzorgproducten zoals verbanden, kompressen, pleister en compressiematerialen. Alle producten die nodig zijn om een acute wond te behandelen. Van snijwond tot brandwond, van blaren tot sportblessures. Naast producten voor wondzorg zitten er ook verschillende producten voor kraamzorg in het assortiment, bijvoorbeeld kraamverband en onderleggers.

Kennis over wondzorg vergroten

Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de producten zelf, maar ook aan ondersteunende middelen. “We hebben hiervoor speciaal een wondwijzer en een e-learning ontwikkeld. De consument kan hierdoor op een laagdrempelige manier meer leren over acute wondzorg. Zo weten ze ook thuis welke materialen ze moeten gebruiken voor een specifieke wond.”

Kennis maken met Heka Retail?

Vraag dan in augustus of september kosteloos een startpakket aan. Het pakket bevat een proefverpakking van elk Heka Retail product en ondersteunende middelen zoals de wondwijzer.

Verkoopondersteuning

Het consumentenassortiment is voor apotheken een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. “Via Mosadex leverden we al kleinverpakkingen”, legt Björn uit. “Met de lancering van het consumentenassortiment wordt ons aanbod beschikbaar voor meer consumenten.” Daar horen ook ondersteunende middelen zoals een schappenplan, trainingen en instructievideo’s voor de apothekers bij. Hiermee worden zij ondersteund bij de verkoop. Heka Retail is te bestellen via de Mosadex groothandel.

Gepubliceerd op: 11 augustus 2021

Ook interessant voor u?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: