INLOGGEN

Advieslijn hulpmiddelen

Het zijn bijzondere tijden voor ons allemaal. De coronacrisis zet de leverbetrouwbaarheid van hulpmiddelen onder druk. Vervelend als er hulpmiddelen tijdelijk niet leverbaar zijn. Bent u als apotheker op zoek naar een alternatief? En niet in de gelegenheid om dit zelf uit te zoeken? Het team van Van Heek Medical geeft apothekers graag objectief en gratis advies over geschikte en leverbare alternatieven.

Is een hulpmiddel (tijdelijk) niet leverbaar? 

Bel dan met het team van Van Heek Medical. Zij adviseert u het best passende en beschikbare alternatief. Hierbij bekijkt zij het totale aanbod binnen de hulpmiddelenbranche, waardoor u objectief advies ontvangt. U wilt tenslotte uw patiënt zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Best passend alternatief 

Van Heek Medical adviseert een alternatief hulpmiddel op basis van vergelijkbare productspecificaties en niet op basis van prijs. Zo helpt u snel de patiënt verder en blijft de continuïteit van de hulpmiddelenzorg gewaarborgd. Zij is hierbij niet verantwoordelijk voor een eventueel margeverlies. 

Heeft u advies nodig?

Neem dan contact op met Van Heek Medical via T 088 990 82 82. Het team staat elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur voor u klaar. 


Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: