INLOGGEN

Over NControl

NControl is een ICT-dienstverlener en biedt een breed scala aan IT-applicaties op het gebied van farmaceutische zorg, bedrijfsvoering en commercie. Deze geautomatiseerde systemen helpen apothekers om de beste zorg te leveren.

Zorg bieden, zonder zorgen
Het team van NControl zorgt voor een vlot implementatieproces, het optimaal laten functioneren van de software en realtime ondersteuning. Hierdoor kunnen apothekers zonder zorgen hun patiënten goed van dienst zijn.

Naar de website

Meer weten over NControl?

Ik help je graag!

Actuele vacatures bij NControl

NControl biedt een dynamische omgeving waar je samen met professionals werkt aan uitdagende opdrachten en projecten. Het team zorgt voor een vlot implementatieproces, het optimaal laten functioneren van de software en realtime ondersteuning. Hierdoor kan de apotheek de beste farmaceutische zorg leveren en verbetert de zorg in Nederland.

Dagelijks zetten ruim 40 collega’s zich in voor meer dan 1.000 openbare apotheken. Vanuit ons kantoor in Amersfoort ondersteunen we apotheken bij het gebruik van de software. Daarnaast werken we samen met Mosadex E-health in Nijmegen. Zij zijn ook onderdeel van Mosadex Groep en ontwikkelen en beheren de software.

Ook als de huidige vacatures niet op jouw lijf geschreven zijn nodigen wij je uit te solliciteren. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar info@ncontrol.nl.

Alle vacatures bij Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: