INLOGGEN

Over NControl

NControl is een ICT-dienstverlener en biedt een breed scala aan IT-applicaties op het gebied van farmaceutische zorg, bedrijfsvoering en commercie. Deze geautomatiseerde systemen helpen apothekers om de beste zorg te leveren.

Zorg bieden, zonder zorgen
Het team van NControl zorgt voor een vlot implementatieproces, het optimaal laten functioneren van de software en realtime ondersteuning. Hierdoor kunnen apothekers zonder zorgen hun patiënten goed van dienst zijn.

Naar de website

Meer weten over NControl?

Ik help u graag!

Petra van Gurp-Ligtenberg Algemeen directeur
+31 33 450 50 60
petra.van.gurp@ncontrol.nl
Bezoek mijn profiel!

Actuele vacatures bij NControl

NControl biedt een dynamische omgeving waar je samen met professionals werkt aan uitdagende opdrachten en projecten. Het team zorgt voor een vlot implementatieproces, het optimaal laten functioneren van de software en realtime ondersteuning. Hierdoor kan de apotheek de beste farmaceutische zorg leveren en verbetert de zorg in Nederland.

Dagelijks werken er ruim 40 collega’s voor NControl op twee locaties. In Amersfoort ondersteunen ze apotheken die werken met de software, productmanagement en -beheer. In Nijmegen (Isatis Health) ontwikkelen en beheren ze de software.

Is er geen passende vacature beschikbaar? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar E info@ncontrol.nl.

Alle vacatures bij Mosadex Groep

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: