INLOGGEN

Over Mosadex E-health

Mosadex E-health vertaalt innovatieve apotheekconcepten naar effectieve ICT-oplossingen voor meerdere bedrijven binnen Mosadex Groep. Al meer dan 11 jaar bedenkt, ontwikkelt en beheert zij (web)applicaties en bewaakt de continuïteit van deze technische diensten.

Eén van deze systemen is MijnNControl. Hét systeem dat ruim 800 apotheken dagelijks ondersteunt bij hun zorg-, logistieke en financiële werkzaamheden. Daarnaast zorgt Mosadex E-health voor een optimale werking van de verschillende IT-diensten in de apotheek waardoor zij een bijdrage levert aan het optimaliseren van de patiëntenzorg in Nederland.

Wij zijn Microsoft Partner. Daar zijn we trots op! Want, dit partnerschap is van grote waarde voor onze mensen. Waarom? We vertellen het je graag!

Lees meer

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Samen waarde creëren

Mosadex E-health ontwikkelt de ICT-oplossingen niet vóór de bedrijven binnen Mosadex Groep, maar mét deze bedrijven. Zij is nauw betrokken bij de andere ondernemingen binnen Mosadex Groep zodat zij weet wat er speelt in de branche. Samen vertalen ze de vraagstukken naar slimme oplossingen. Hierdoor sluiten de applicaties perfect aan bij de wensen van de apotheker zodat hij de beste zorg levert aan zijn patiënt.

Mosadex E-health ontwikkelt applicaties op het gebied van:

  • Logistiek

  • Zorg

  • Financiën

Meer weten over Mosadex Groep

Van ontwikkeling tot ondersteuning

Om apothekers goed van dienst te zijn werkt Mosadex E-health nauw samen met NControl. Zij bieden een totaalpakket van ICT-oplossingen op het gebied van farmaceutische zorg, bedrijfsvoering en commercie. En dat allemaal vanuit één systeem. Vanuit het platform MijnNControl kunnen apothekers gemakkelijk hun zorgprocessen aansturen, monitoren en rapporteren.

Mosadex E-health richt zich op de ontwikkeling en beheer van het systeem. NControl zorgt voor een excellente klantenservice en ondersteuning richting de apotheker. Door deze samenwerking bieden Mosadex E-health en NControl optimale ondersteuning aan de apotheker.

Meer weten over NControl

Werken bij Mosadex E-health

Passie voor IT en gedreven zijn om waarde te creëren. Dat zijn de kenmerken van een medewerker bij Mosadex E-health. De hechte Agile teams zetten zich iedere dag in voor effectieve ICT-oplossingen. Door onderdeel te zijn van zo'n team weet een medewerker wat er speelt bij de bedrijven binnen Mosadex Groep. Hierdoor kan hij meedenken bij de vraagstukken en de juiste adviezen geven. Met de beste oplossingen als resultaat. Mosadex E-health ontwikkelt niet zomaar software, maar software die écht bijdraagt aan het optimaliseren van de patiëntenzorg in Nederland.

Mosadex E-health staat in de markt bekend om haar domeinexpertise. Ze kenmerkt zich als informele en transparante werkgever met een open cultuur. Ze stimuleert persoonlijke ontwikkeling en besteedt veel aandacht aan de werkomgeving. De platte structuur biedt de medewerkers de ruimte om mee te denken in projecten. Zij maken het verschil. Hierdoor zijn medewerkers succesvoller en dit bevordert de kwaliteit en de samenwerking.

Wil jij onderdeel uitmaken van dit team?

Bekijk de vacatures

Meer weten over Mosadex E-health?

Ik help je graag!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: