INLOGGEN

Aanschrijven

Optimaal Aanschrijven: altijd het juiste product aanschrijven

Altijd het juiste product aanschrijven

Iedere apotheker wil zijn patiënt zo goed mogelijk van dienst zijn. Of je het recept nou digitaal ontvangt of de patiënt aan de balie staat, je wil het product aanschrijven dat het beste aansluit bij jouw patiënt. De software Optimaal Aanschrijven helpt jou bij dit proces.

Optimaal Aanschrijven

Met de tool Optimaal Aanschrijven zie je tijdens de receptverwerking welk product het beste aansluit op jouw patiënt. Het systeem houdt rekening met verschillende factoren, maakt op basis daarvan een optimale afweging en brengt op het beste moment in het aanschrijfproces een advies uit.

Optimaal Aanschrijven: een nieuw aanschrijfadvies. Snel, simpel en met optimale adviezen.

Hoe werkt het?

Optimaal Aanschrijven is gebaseerd op beschikbare data en algoritmes. Zodra je een (elektronisch) recept in jouw AIS verwerkt, ontvang je een top drie van producten. Uiteraard met het best passende product op nummer één. Dit advies is op basis van verbruik, beschikbaarheid en diverse andere factoren. Hierdoor krijg je als apotheker een optimaal advies, weet je welk product juist is voor jouw patiënt en schrijf je het best passende artikel aan. 


Optimaal Aanschrijven:

  • houdt rekening met zoveel mogelijk factoren;

  • geeft optimaal advies en plaatst het best passende artikel op nummer 1;

  • vereenvoudigt het aanschrijfproces in AIS;

  • neemt het beste advies op in de proactieve herhaalmodule;

  • reduceert de verwerkingstijd;

  • geeft advies, maar laat de apotheker zelf de keuze maken.

Ook een optimale voorraad en assortiment?

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten werkt Optimaal Aanschrijven samen met Optimaal Bestellen.

Optimaal Bestellen is een geautomatiseerd centraal voorraad– en assortimentbeheersysteem. Bij het gebruik van beide tools schrijf je niet alleen het best passende product aan, maar heb je ook het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in jouw apotheek.


Hoe wordt Optimaal Aanschrijven ervaren?

Vragen over Optimaal Aanschrijven?

Jouw accountmanager staat graag voor je klaar!

Download de contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex Groep diverse tools binnen de farmalogistieke domeinen Produceren, Bestellen, Leveren en Management.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen  

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat jouw apotheek toekomstbestendig blijft, is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt jou hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Optimaal Aanschrijven. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: