INLOGGEN

Optimaal productieproces

Binnen het domein Produceren krijg je advies over de best passende productiemethodiek en ondersteuning in het productieproces, terwijl je blijft kiezen voor dat wat het best bij jouwapotheek past.

Optimaliseren van het farmalogistieke proces voor de levering van geneesmiddelen aan de consument staat centraal. Het uitgangspunt? Centraal waar het kan en mag, lokaal of regionaal waar nodig en zinvol. Altijd uit naam van de lokale openbare apotheek. De nieuwe logistiek zorgt voor verbeterde dienstverlening in de apotheek, verbeterde klantbeleving en meer tijd voor zorgtaken bij de apotheker.


Onze productiemogelijkheden

Central Filling Mosadex

Receptregels centraal in laten pakken en verzendklaar maken op patiëntniveau? Dat kan met Central Filling. Een kostenbesparende innovatie omdat minder personeel en een minimale lokale voorraad nodig is voor de receptverwerking.

Lees meer

SMART

Hét productiemanagementsysteem om de receptverwerking in de apotheek goed te organiseren. Of je nu kiest voor lokale of regionale verwerking van de receptstroom, met SMART heeft u de regie over en inzicht in het productieproces.

Lees meer

SMART HUB

Optimale ondersteuning? SMART HUB is het productiemanagementplatform voor regionaal samenwerkende apotheken en zorgt ervoor dat verschillende Mosadex-systemen, zoals Optimaal Aanschrijven, Optimaal Bestellen, NOrder en Mosadex T&T, goed met elkaar gekoppeld worden.

Lees meer

Meer weten over de productiemogelijkheden?

Jouw accountmanager helpt je graag.

Download de contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex Groep diverse tools binnen de farmalogistieke domeinen Aanschrijven, Bestellen, Leveren en Management.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen  

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat jouw apotheek toekomstbestendig blijft, is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals SMART en Central Filling. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: