INLOGGEN

Inkoop

U kunt bij ons alle producten inkopen die u in uw apotheek verkoopt. Denk aan genees- en hulpmiddelen, apotheekbereidingen, rolmedicatie, voedingssupplementen en OTC-producten.

Maar ook digitale oplossingen op het gebied van assortimentsadvies. En ondersteuning bij het aanbestedingstraject voor zorgorganisaties. En kent u onze collectieve contractafspraken al? Lees hieronder meer.


Aanbestedingen zorginstellingen

Wilt u ondersteuning bij het aanbestedingstraject voor zorgorganisaties? Ons expertisecentrum Medicatie+Zorg voorziet u van advies.

Samen met u lopen wij de onderdelen van het aanbestedingsproces door en kijken wij hoe wij uw apotheek het beste kunnen profileren.

Meer weten?
info@medicatiepluszorg.nl


Apotheekbereidingen

Als apotheker ontvangt u soms voorschriften voor uw patiënten waarvoor geen farmacotherapeutisch alternatief voorhanden is. Of waarvoor uzelf niet de juiste bereidingscondities heeft. Pharmalot is de bereidingsapotheek van Mosadex Groep. Wij voorzien u graag van de juiste bereiding geneesmiddelen. Ook aan specifieke wensen komen we u graag tegemoet.

Neemt u reeds medicijnen af van de groothandel van Mosadex Groep? Dan profiteert u van ons logistieke distributienetwerk. U ontvangt in-night uw bestelling met de reguliere groothandelszending.

Bent u nog geen klant bij onze groothandel? Ook dan kunt u gebruikmaken van onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?
+31 88 25 50 500
pharmalot@pharmalot.nl


Bestelformulier beschermingsmiddelen

De afgelopen weken zijn diverse corona-klinieken/centra ontstaan. Via onze apothekers distribueren wij de geneesmiddelen naar deze centra. Naast geneesmiddelen stellen wij ook schaarse beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handgel beschikbaar, voor de coronacentra en uw apotheekteam. 

Farmaceutische zorg in een crisisperiode
We denken met u mee om goede farmaceutische zorg te verlenen in deze tijd. Deze acties doen wij om de distributie zo goed als mogelijk te continueren en te bewaken:

 • Het is niet mogelijk om grote hoeveelheden tegelijkertijd te bestellen. Dan komt de beschikbaarheid in het geding. We monitoren daarom uw bestellingen en stemmen waar nodig met u af wat u nodig heeft.

 • We monitoren de beschikbaarheid van geneesmiddelen om tekorten vroegtijdig te signaleren en te schakelen op alternatieven.

 • We bereiden zelf waar mogelijk, zo heeft bereidingsapotheek Pharmalot zelf desinfecterende handvloeistof ontwikkeld voor professioneel gebruik.

 • U kunt schaarse beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handgel bestellen bij uw groothandel. De vraag naar deze artikelen is momenteel groot, dankzij de inspanning van Mosadex-inkoop kunt u deze artikelen aanbieden aan de zorgverleners waarmee u samenwerkt en ter bescherming van uw eigen apotheekteam. Bestel de producten op de gebruikelijke wijze via uw AIS-systeem. Voeg het product dan handmatig toe aan uw AIS-assortiment. Of gebruik onderstaand bestelformulier. 

Wilt u uw team beschermen?
Denk dan naast mondkapjes ook aan beschermingsbrillen. Besmetting van het coronavirus kan ook via de ogen gebeuren. Daarom is het raadzaam om een beschermingsbril te dragen.  

Vragen?
Voor vragen over het beleveren van coronacentrum kunt u terecht bij Casper de Kok via c.d.kok@mosadex.nl of 06 159 543 80. Overige vragen? Neem contact op met uw Mosadex-accountmanager. 

Meer weten over de desinfecterende handvloeistof van Pharmalot?
Neem contact op met Pharmalot via webcare@pharmalot.nl.

Facilitaire diensten

Mosadex Facilitaire Diensten heeft diverse collectieve contractafspraken. U vindt het meest recente aanbod hieronder:

 • Collectiviteit afvalverwerking

 • Collectiviteit elektriciteit en gas

 • Collectiviteit kantoor- en huishoudelijke artikelen

 • Collectiviteit mobiele telefonie

 • Collectiviteit vaste telefonie

Meer weten?
+31 88 789 09 80
E mosadex@facilitairediensten.net


Geneesmiddelen

Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van al uw medicijnen. Ook importeren we medicijnen binnen Europa. Daarnaast adviseert NChecker van NControl u welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar.

Groothandel
Mosadex C.V. koopt in, verkoopt en distribueert genees- en hulpmiddelen. Vanuit drie vestigingen (Elsloo, Leiden en Nieuwleusen) belevert onze groothandel zo'n 730 zelfstandige apotheken. Efficiënt door elektronische orderafhandeling, in-night distributie en het leveren van sturingsinformatie.

Meer weten?
+31 88 99 08 050
info@mosadex.nl

Import medicijnen

Fisher Farma en Medcor importeren farmaceutische producten en diensten binnen Europa. Naast een uitgebreid assortiment geneesmiddelen bieden we u ook een ruim assortiment medische hulpmiddelen aan. Met meer dan 2500 producten en registraties vormen Fisher Farma en Medcor de verbinding tussen het aanbod en de vraag in binnen- en buitenland. U bent verzekerd van producten met hoge kwaliteit. Wij zijn ISO-, GDP- en GMP-gecertificeerd. Ook profiteert u van inkoopvoordeel. Bestelt u voor 16.00 uur? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Lees meer op fisherfarma.nl.

Meer weten?
+ 31 88 103 89 00
verkoopbinnendienst@fisherfarma.com

Assortimentsadvies
Wilt u weten welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar? NChecker van NControl adviseert u hierover. 

Een afnemer bij onze groothandel (Mosadex C.V.) krijgt ook advies als er suboptimaal is geleverd (verschil tussen vergoedingsprijs en inkoopprijs bij Mosadex C.V.). Met NChecker beschikt u over verschillende rapportages, een handmatige zoekfunctie, realtime feedback (NAlerts) en assortimentsadviezen. NChecker geeft uitgebreide mogelijkheden om contractuele afspraken na te leven en een optimaal rendement te behalen.

Meer weten?
+31 33 450 50 60
info@ncontrol.nl


Medicatierol

Met Apotheek Voorzorg beschikt Mosadex Groep over de specialist in het verpakken van geneesmiddelen op maat. Apotheek Voorzorg is een GDS-apotheek en producent van de Medicatierol.

Benieuwd naar de voordelen voor uw apotheek? Wij zetten ze voor u op een rij.

 1. State-of-the art productie en schouwmachines. Dit zorgt voor uitmuntende schaalvoordelen en een lage kostprijs.

 2. Eerste goedgekeurde GDS-apotheek van Nederland.

 3. Multidose verpakking met zes verschillende medicijnen.

 4. Voorloopzakjes (als uiterlijk medicijn veranderd is).

 5. Risicovolle stoffen apart verpakt, zoals opiaten, inhalatiecapsules en calci chew. 

 6. Geen extra kosten voor halve tabletten in de rol

 7. Spoedrollen mogelijk.

Meer weten?
info@apotheekvoorzorg.nl
+31 88 990 87 00


Medische hulpmiddelen

Voor al uw medische hulpmiddelen kunt u terecht bij Mosadex Groep.

Van Heek Medical
Via Mosadex C.V. heeft u toegang tot alle producten van Van Heek Medical. Van Heek Medical biedt u een compleet assortiment producten op het gebied van wond-, continentie, diabetes en acute (EHBO en BHV) zorg:

 • Professionele wondzorg en EHBO/BHV: Heka, Decifera, Curea en Snøgg;

 • Continentiezorg: Hekura en Attends;

 • Diabeteszorg: Heka.

Bekijk het gehele assortiment op vanheek.com.

Contactgegevens
 +31 88 220 88 22
E info@vanheek.com

Fisher Farma en Medcor
Bij Fisher Farma en Medcor kunt u ook terecht voor producten voor wondverzorging, diabetes, medische voeding en stoma van alle bekende merken:

 • Diagnostica: Bayer, LifeScan, Roche, Menarini, etc.

 • Incontinentie: Attends, Tena, Depend

 • Injectiemateriaal: Novofine, Becton & Dickinson

 • Voedingsmiddelen:Nutricia, Fresenius

 • Stoma: Hollister, Dansac

 • Wondverzorging: 3M, Smith & Nephew, Mölnlycke, BSN, etc.

Lees meer op fisherfarma.nl.

Contactgegevens
+ 31 88 103 89 00
verkoopbinnendienst@fisherfarma.com


Voedingssupplementen

Uw klanten in de apotheek voedingssupplementen aanbieden? Hiervoor kunt u terecht bij Holland Pharma. U bestelt eenvoudig via uw eigen Apotheek Informatie Systeem (AIS) bij Mosadex C.V..

Uw order wordt doorgestuurd naar Holland Pharma en vervolgens samengevoegd met uw groothandel-bestelling. De bestelling levert Mosadex C.V. in z'n geheel af bij u in de apotheek. 

Bekijk het uitgebreide assortiment van Holland Pharma op hollandpharma.nl

Meer weten?
+31 88 - 990 86 00
info@hollandpharma.nl 


Zonder recept (OTC)

U bent op zoek naar kwalitatieve producten voor balieverkoop? Bij Mosadex Groep heeft u keuze uit een breed assortiment.

Wij bieden onder andere producten voor:

 • continentieverzorging;

 • wondverzorging;

 • OTC-artikelen zoals drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en aanverwante medische producten.

Continentieverzorging
Goede continentieverzorging begint bij de juiste producten. Via Mosadex C.V. heeft u toegang tot de handverkooplijn continentieverzorging van Van Heek Medical:

 • Attends Soft;

 • Attends For men;

 • Attends Pull-Ons.

Wondverzorging
Ook bestelt u via Mosadex C.V. de handverkooplijn van Heka. Hiermee beschikt u over een hoogwaardig kwalitatief assortiment zelfzorgproducten voor de meest voorkomende acute wonden. Denk aan steriele kompressen, windsels, hechtstrips, zwachtels, pleisters etc.

Het merk Snøgg biedt een innovatieve en snelle oplossing met een zelfklevend (absorberend) wondverband. De kleefkracht van dit verband blijft optimaal, zelfs als het nat wordt. Geschikt voor kleine tot grote verwondingen en verrassend veelzijdig.

Bekijk het gehele assortiment op vanheek.com.

Contactgegevens
 +31 882 20 88 22
E info@vanheekmedical.nl

OTC
Bij Holland Pharma heeft u keuze uit ruim 67.000 artikelen voor uw handverkoop op het gebied van voedingssupplementen, voeding, drogisterij- en reformartikelen, lichaamsverzorging, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en alle aanverwante medische producten.

Bekijk het uitgebreide assortiment op hollandpharma.nl.

Contactgegevens
 +31 889 90 86 00
E info@hollandpharma.nl


Meer weten over inkoop voor uw apotheek?

Nico staat u graag te woord!

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: