INLOGGEN

Service Apotheek

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. Wij ondersteunen alle 465 aangesloten apotheken op professionele en innovatieve wijze in een succesvolle bedrijfsvoering, in het leveren van de beste farmaceutische zorg en in het omnichannel binden van de klant aan de apotheek.

Met onderscheidende producten, diensten en projecten versterken we de positie van onze apothekers en assistenten als zorgverlener. Hoe uit zich dat? Meer tijd aan de balie, deskundig advies, een aantrekkelijke winkelvloer, een sterk huismerk en altijd de beste service voor ruim vier miljoen Nederlanders die klant zijn bij Service Apotheek.

Franchisenemer worden?
Ambitieus. Verbindend. Vernieuwend. Zijn dat waarden die ook bij u als ondernemer passen? Dan is er misschien een match. Wij zijn gedreven door gezondheid. Natuurlijk voldoet u aan de minimale eisen die wij hebben gesteld. Omgekeerd profiteert u van de intensieve begeleiding en een landelijk bekend merk.

Zo heeft u de tijd om u te richten op datgene waar u goed in bent: het bieden van uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

Meer weten?
088 276 84 84
E info@serviceapotheek.nl


Naar de website  Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: