INLOGGEN

Service Apotheek

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. Wij ondersteunen alle 465 aangesloten apotheken op professionele en innovatieve wijze in een succesvolle bedrijfsvoering, in het leveren van de beste farmaceutische zorg en in het omnichannel binden van de klant aan de apotheek.

Met onderscheidende producten, diensten en projecten versterken we de positie van onze apothekers en assistenten als zorgverlener. Hoe uit zich dat? Meer tijd aan de balie, deskundig advies, een aantrekkelijke winkelvloer, een sterk huismerk en altijd de beste service voor ruim vier miljoen Nederlanders die klant zijn bij Service Apotheek.

Franchisenemer worden?
Ambitieus. Verbindend. Vernieuwend. Zijn dat waarden die ook bij jou als ondernemer passen? Dan is er misschien een match! Wij zijn gedreven door gezondheid. Natuurlijk voldoe jij aan de minimale eisen die wij hebben gesteld. Omgekeerd profiteer je van de intensieve begeleiding en een landelijk bekend merk.

Zo heb jij de tijd om je te richten op datgene waar jij goed in bent: het bieden van uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

Meer weten?
088 276 84 84
info@serviceapotheek.nl


Naar de websiteGepubliceerd op:

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!