INLOGGEN

Verkoop

Mosadex Groep heeft diverse concepten ontwikkeld om de verkoop in uw apotheek te verhogen. Zoals een apotheekwebsite inclusief webshop, verschillende huismerk-productlijnen en schapcommunicatie voor bij uw handverkoopkasten.  


Apotheekwebsite en app

Steeds meer klanten willen 24 uur per dag en op elke locatie gebruikmaken van de dienstverlening van een apotheek. Ook buiten openingstijden willen zij inzicht in hun medicatiedossier, informatie over de genees- en hulpmiddelen die zij gebruiken en online herhaalrecepten bestellen. Als Service Apotheek biedt u deze mogelijkheden via uw website en een app.

Website en webshop
De moderne zorgconsument staat niet alleen aan de balie maar bezoekt uw apotheek ook op internet. Dagelijks bezoekt ongeveer 10% van het aantal klanten dat aan de balie staat uw website. Het is dus belangrijk dat u aansluit bij de behoefte online. NControl ondersteunt Service Apotheken hierbij met overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites waarop klanten de mogelijkheid hebben een persoonlijke pagina aan te maken, inclusief medicatiedossier. De website is gekoppeld aan een webshop met ruim 10.000 gezondheidsproducten (die niet conflicteren met het prijsniveau in uw apotheek).

Service Apotheek app
Via de Service Apotheek app heeft uw klant de mogelijkheid altijd en overal zelf de medicatie te beheren. De functionaliteiten zijn hetzelfde als die van het persoonlijk account op de website, maar dan direct toegankelijk via de smartphone. De app is gratis en beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Meer weten?
​T 
 +31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl

Naar de website  


Instore communicatie

Goede instore communicatie zorgt ervoor dat klanten zelfstandig en eenvoudig in uw apotheek kunnen navigeren en tot aankoop overgaan. Wij hebben diverse activerende en informerende concepten ontwikkeld voor uw klanten. Voor Service Apotheken is er speciale signing beschikbaar.

Mosavizion
De wachttijd van klanten gevoelsmatig halveren en tegelijkertijd belangrijke apotheekinformatie communiceren, dat doet Mosavizion. Mosavizion brengt visuele boodschappen, zoals nieuwsberichten product- en apotheekinformatie onder de aandacht op een LCD-scherm.

Meer weten?
Neem contact met ons op. We helpen u graag.
+31 88 990 80 02 (optie 1)
info@mosavizion.nl

Naar de website

Schappenplan

Zonder veel moeite een professionele publieksruimte? Met het OTC schappenplan abonnement geeft u een professionele uitstraling aan de publieksruimte in uw apotheek. Het uitgekiende assortiment, een logische groepsindeling en toepassing van de juiste schapcommunicatie vergoten uw verkoopkansen! Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van dit concept.

Uw voordelen?

  • Een op maat gemaakt advies passend bij uw apotheek en klanten.

  • U heeft zelf inspraak in het assortiment.

  • Uw assortiment blijft zonder te veel tijdsinspanning actueel en aantrekkelijk.

Hoe werkt het?
Wij komen eerst bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt schappenplan en presenteren dit aan u via een visuele afbeelding per kast. Het assortiment wordt gebaseerd op de landelijk bestverkopende artikelen bij apotheken. Daarnaast houden wij ook rekening met artikelen die u in uw eigen apotheek al veel verkoopt.  

Als onderdeel van het abonnement ontvangt u bij prijswijzigingen binnen uw eigen schappenplan digitaal nieuwe schapkaartjes. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een overzicht van artikelen die binnen uw schappenplan ‘uit de handel’ zijn gegaan en niet meer leverbaar zijn. Wij geven u daarbij een advies voor een plaatsvervangend product. Ieder halfjaar controleren wij uw schappenplan op ontbrekende bestverkopende artikelen en ontvangt u een advies met aanpassingen. 

Meer weten?
+31 6 50 27 68 06
rluteijn@hollandpharma.nl


ServiceWijzer

ServiceWijzer is exclusief beschikbaar voor Service Apotheken. De kracht van ServiceWijzer? Alle zelfzorgstandaarden direct aan de balie beschikbaar.

Inhoudelijk volgen we de KNMP-adviezen, maar voor de Service Apotheken hebben wij alvast een praktische vertaalslag gemaakt. De ServiceWijzer draagt bij aan uniform zelfzorgadvies: alle assistenten adviseren hetzelfde op basis van de meest actuele standaarden. Ook als het leeftijdsadvies voor een zelfzorgproduct plotseling wijzigt. De digitale ServiceWijzer passen we daar dan direct op aan.

Bovendien voegen we aan ServiceWijzer eigen zelfzorgstandaarden toe die niet in de KNMP-standaarden voorkomen. Zoals droge huid. Met een druk op de knop print u het zelfzorgadvies voor uw klant.

Meer informatie?
+31 88 276 84 84
E klantenbinding@serviceapotheek.nl

Naar de website  


Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: