INLOGGEN

Persoonlijk

DA-ondernemers worden ondersteund door één van de operationele winkelbegeleiders. Zij adviseren en begeleiden de ondernemer en het winkelteam. Adviezen gaan onder meer over de ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van schappenplannen. Ook geeft de operationeel winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering.

DA-folder en -magazine

De DA-formule wordt landelijk ondersteund door een wekelijkse actiefolder, die bij 1.900.000 huishoudens op de mat valt. Daarnaast geeft DA enkele keren per jaar thema-magazines uit. Op de winkelvloer worden de folders en magazines uitgebreid ondersteund door Point of Sale materiaal, zoals posters, schapkaarten en A4-kaarten.

DA online

Ook online is DA te vinden. Op de website van DA vindt de consument allerlei informatie en tips, maar ook alle DA-vestigingen en de actuele folder. De DA-webshop en bijbehorende social kanalen zijn een verlengstuk van de fysieke winkel. De consument kan winkelen wanneer het hem of haar uitkomt. 


Misschien zijn de volgende expertises van Nederlandse Drogisterij Service ook interessant voor jou?


Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: