INLOGGEN

Ons verhaal

Samen elke dag beter. Dat is niet alleen een gedachte, het is onze belofte. Als totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt krijgt die belofte iedere dag opnieuw, een gezicht; als wij ons samen met onze zorgverleners en professionals inzetten voor een beter bestaan van patiënten en (zorg)consumenten.

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Toegankelijke betaalbare en patiëntvriendelijke farmaceutische zorg. Dát is de missie van Mosadex Groep.

We nemen zorgen weg, door zorg te verlenen. Mosadex Groep werkt aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken waarvan 500 Service Apotheken, ruim 300 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 1.800 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland.

Wij zorgen dat de goed geschoolde assistenten in de apotheek en het winkelpersoneel in de drogisterij altijd op de hoogte zijn van de richtlijnen en ontwikkelingen. Zij beschikken over de meest actuele informatie zodat ze de patiënten en consumenten goed kunnen voorlichten.

Door een groot netwerk van apotheken, zorgverleners en gezondheidsdeskundigen maken we de resultaten en toegevoegde waarde van onze zorg en diensten meetbaar en zichtbaar.

Mosadex Groep kent een coöperatieve structuur die alleen kan functioneren als alle schakels even sterk en toegewijd hun rol vervullen. Zorg verlenen doe je immers niet alleen. Je doet het samen. En met de innovaties en zorgconcepten die we hebben ontwikkeld, wordt onze maatschappelijke rol steeds belangrijker. Zo verplaatsen we complexe ziekenhuisbehandelingen naar de vertrouwde thuisomgeving, geven graag gepast advies, bieden de beste zorg, bewaken de gezondheid. Of, we laten patiënten en consumenten zich gewoon beter voelen.

Dat is niet zomaar een mooie gedachte. Bij ons is dat een bijzondere belofte.

Mosadex Groep. Samen elke dag beter.

Kan ik je helpen?

Judith Huijbers Manager corporate communicatie
+31 61 533 73 84
j.huijbers@mosadex.nl
Bezoek mijn profiel!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: