INLOGGEN

Over Pharmalot Compounding

Pharmalot is de landelijke GMP bereidingsapotheek van Mosadex Groep. Gevestigd in Geleen maar met een landelijk bereik. Pharmalot levert voorraadbereidingen zoals oplossingen, dranken, zalven, crèmes en capsules. Zij hanteren hiervoor de meest recente kwaliteitsstandaarden en de producten staan voortdurend onder strenge kwaliteitscontrole.

TIP: Al afnemer van Mosadex groothandel? Plaats dan eenvoudig en snel een bestelling voor apotheekbereiding via het AIS. Als afnemer profiteert u van het logistieke distributienetwerk. Bestellingen voor apotheekbereiding ontvangt u in-night met de reguliere groothandelszending.

Naar de website

Pharmalot Compounding is een GMP bereidingsapotheek

Het laatste nieuws van Pharmalot Compounding voor u op een rij

Pharmalot levert landelijke, gangbare apotheekbereidingen aan apotheekhoudenden. Ons assortiment omvat niet-steriele (orale/dermale, rectale) aseptische bereidingen, zowel risicovol als niet-risicovol. Tevens ontwikkelen wij bereidingen zelf, in partnership en in overleg met behandelaren, afnemers en andere belanghebbenden.

Meer weten over Pharmalot?

Hwan helpt u graag!

Actuele vacatures bij Pharmalot

Pharmalot Compounding is een GMP-bereidingsapotheek met haar bedrijfslocatie in het zuiden van het land: Geleen. Hier werken circa dertig mensen. Iedere dag zetten zij zich in voor patiënten met aandoeningen waar geen bestaande geneesmiddelen voor beschikbaar zijn in Nederland. Hebben wij momenteel geen passende vacature voor jou beschikbaar? Stuur dan jouw cv met motivatiebrief naar E info@pharmalot.nl

Alle vacatures bij Mosadex Groep

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: