INLOGGEN

100ste editie Leef!-magazine uit!

Apotheekmagazine Leef! is jarig. Voor de 100e keer is het huis-aan-huisblad Leef! van Service Apotheek op de deurmat gevallen van ruim 1,2 miljoen huishoudens. Daarnaast is deze ook gratis af te halen in iedere Service Apotheek én online te lezen! Het is een blad met voor elk wat wils. ‘Heel Holland Bakt’-jurylid Robèrt van Beckhoven vertelt in deze feesteditie bijvoorbeeld over zijn passie voor patisserie. Hoogleraar interne geneeskunde Andrea Maier neemt ons mee in haar onderzoek naar veroudering.   

Extra dik jubileumnummer

De 100ste editie van het bekende gezondheidsmagazine staat bovenal in het teken van het leven en feest. Zo vertellen drie 100-jarigen hun interessante levensverhalen. Ook is er aandacht voor bijzondere en opvallende apotheken die klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben én maken lezers kans op meerdere mooie prijzen. 

De oprichters van de Service Apotheek-formule aan het woord

Het feestnummer trapt af met een interview met de oprichters van de Service Apotheek- formule. In 2000 besloten zij een magazine uit te geven, dat de naam ‘Leef!’ kreeg. Door de jaren heen kwamen vele bekende Nederlanders, specialisten op het gebied van gezondheidszorg en apothekers met hun patiënten aan het woord. In 19 jaar tijd groeide het blad uit naar één van de grootste gezondheidsbladen van Nederland. 

Bekijk het magazine online

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: