INLOGGEN

100ste verbouwde DA-drogisterij volgens de nieuwe formule

Eind oktober 2022 was het zover! De 100ste verbouwde DA-drogisterij is geopend. DA-ondernemers krijgen de mogelijkheid om hun winkel te verbouwen volgens de nieuwe DA-formule. En dat werpt zijn vruchten af. Want de consument ontvangt deze vernieuwing met open armen en de rol van de drogist wordt belangrijker. Inmiddels is alweer de 100ste drogisterij verbouwd en geopend.

Positieve veranderingen

De DA-formule geeft ondernemers de mogelijkheid hun drogisterij aan te passen. Dat begint bij een advies voor een optimale assortimentsindeling. Natuurlijk volgens de nieuwste visuele identiteit van DA qua kleur, beeld en signing. Maar er wordt niet alleen verbouwd binnen drogisterijen. DA werkt ook hard aan de verandering van de rol van de drogist. Doordat zij een steeds belangrijkere adviesrol krijgen op het gebied van gezondheid verandert hun rol en worden zij de persoonlijke gezondheidsgids richting de consument.

Samen vieren

De opening van de 100ste verbouwde drogisterij was extra feestelijk. Deze mooie mijlpaal is in de vorm van een presentje richting alle DA-ondernemers gevierd. Een mooi moment om dit samen te vieren.

Gepubliceerd op: 14 november 2022

Vind je dit misschien ook interessant?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: