INLOGGEN

Apotheek Reynaert-Nobel wint aanbesteding Medisch Centrum

Het was een spannende tijd voor Apotheker Christel Duerinckx van Service Apotheek Reynaert-Nobel. De afgelopen weken was het wachten op uitsluitsel of zij en haar team de farmaceutische zorgverlening mochten gaan verzorgen vanuit het nog te bouwen Medisch Centrum Gezond en Leven ‘Zeezicht’ in Terneuzen. Vorige week kreeg zij te horen dat zij de beste invulling heeft gegeven aan het gevraagde; Apotheek Reynaert-Nobel gaat samen met andere zorgverleners in het medisch centrum zorgen voor regionale synergie.

Farmaceutische experts

Al dertig jaar heeft Apotheek Reynaert-Nobel ervaring in openbare- en instellingsfarmacie. Beide apotheken zijn lokaal betrokken en de kernwaarden ‘ambitieus, verbindend en vernieuwend’ zijn verankerd in hun gehele doen en laten. Het streven is om de beste farmaceutische experts van Nederland te zijn, samen met alle andere Service Apotheken. Dit door de gezondheid en kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren, met behulp van een medicatieketen met veilige en effectieve geneesmiddelenbehandeling op maat.

Synergie in de zorgverlening

Samenwerken in een medisch centrum met bevlogen zorgverleners, leidt tot synergie in de zorgverlening voor de cliënten. Huisartsen, apothekers, thuiszorg en andere eerstelijns zorgverleners vervullen een belangrijke rol. Het aanbieden van deze zorg vanuit één centrum kan leiden tot optimale zorg voor de cliënt in de omgeving van het medisch centrum.

De regie over de farmaceutische dienstverlening voor het nieuwe medisch centrum wordt uitgevoerd door apotheker Christel Duerinckx. Zij is in 1986 afgestudeerd als openbaar apotheker en sindsdien werkzaam als apotheker in Zeeuws-Vlaanderen. Met ruim 30 jaar ervaring heeft zij veel contacten opgebouwd met diverse zorgverleners in haar verzorgingsgebied (o.a. huisartsen, thuiszorgorganisaties, specialisten en zorginstellingen), zo ook in Terneuzen. Zij is eindverantwoordelijk en zorgt voor een optimale invulling van de farmaceutische dienstverlening en inhoudelijke adviesfunctie richting artsen.

Wij wensen Christel Duerinckx en haar Service Apothekers team enorm veel succes toe bij het verder vormgeven van dit unieke samenwerkingsproject!

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: