INLOGGEN

DA en D.I.O. vieren 100-jarig jubileum

Op 18 en 19 november vierden DA en D.I.O. dat ze samen 100 jaar bestaan. DA hield het feest ter ere van haar 75te verjaardag  in de Ziggo Dome in Amsterdam. D.I.O. vierde haar 25-jarig jubileum in de Winter Efteling.

Beide jubileumfeesten waren al georganiseerd ruim voor het samengaan van DA en D.I.O. afgelopen juni. Een weekend dat in het teken stond van afsluiting én van een nieuw begin.

DA danst in de Ziggo Dome

De 75ste verjaardag van DA werd vrijdag 17 en zaterdag 18 november gevierd bij Let’s Dance in de Ziggo Dome. Klanten van DA maakten zes weken lang kans op tickets voor Let’s Dance. Deze verjaardagsactie was samen met L’Oréal en RTL Nederland opgezet. Op zaterdag 18 november vierden DA- ondernemers en medewerkers van het servicekantoor feest in de grootste discotheek van Nederland. Klanten, ondernemers en medewerkers kijken terug op een geslaagde, swingende avond.

D.I.O. geniet in de Winter Efteling

Op zondagmorgen 19 november openden de poorten van de Winter Efteling voor de D.I.O. ondernemers, de medewerkers van D.I.O. hoofdkantoor. En alle klanten die de afgelopen maanden een gratis VIP-kaartje hadden gespaard door te winkelen bij hun D.I.O. drogist. D.I.O. wilde deze dag graag vieren samen met iedereen die een kwart eeuw D.I.O. drogisterijen door heel Nederland mogelijk heeft gemaakt. En dat is gelukt! Met een opkomst van ongeveer 11.000 D.I.O. supporters kleurde de Efteling paars. De dag werd ‘s avonds, onder het genot van een glaasje bubbels, afgesloten met de spectaculaire Aquanura Watershow.Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: