INLOGGEN

Da fris, gezond en mooi nu ook in stadskanaal

DA Stadskanaal is gevestigd in een nieuw pand. In de voorgaande weken is de winkel geheel ingericht volgens het concept Fris, Gezond en Mooi. De eerste Fris, Gezond en Mooi winkel werd in 2014 geopend en in 2015 zijn hier nog eens een groot aantal winkels aan toegevoegd. Inmiddels zijn er 45 DA Fris, Gezond en Mooi winkels verspreid door heel Nederland. Het concept is modulair inzetbaar, waardoor het voor elke ondernemer goed toepasbaar is in zijn of haar winkel. Ondernemer Fenna Winter vertelt: “het was een mooie kans was om in Stadskanaal een DA drogisterij te openen. Ik ben enthousiast over het Fris, Gezond, Mooi concept, want het sluit aan bij wat ik belangrijk vind in een winkel; sfeer en beleving”.

Veel belangstelling en druk openingsweekend

Ook in Stadskanaal was de belangstelling voor de winkelopening weer groot. Al voor de opening stond een lange rij nieuwsgierige klanten voor de deur. Op de openingsdag was er in de winkel van alles te doen, zoals het laten lakken van nagels en gezonde smoothies met superfoods proeven. De dagen na de opening bleef het onveranderd druk in de winkel.

Advies

Persoonlijk advies en oprechte aandacht voor de klant staan centraal in de winkel. Hiervoor volgt het personeel verschillende trainingen, zo kunnen zij klanten nog meer in de watten leggen.


DA

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: