INLOGGEN

Juist nú blijven inzetten op de kracht van samenwerking 

Een wereld waarin iedereen op elk moment toegang heeft tot de best denkbare farmaceutische zorg: daar geloven wij in! Welke stappen hebben we hiervoor gezet in boekjaar 2022-2023?

Onze route naar succes in een oogopslag - boekjaar 2022-2023 

Met de samenwerking tussen de 12 Mosadex bedrijven zorgen we voor continuïteit van de beste eerstelijnszorg, die onze zelfstandige openbare apothekers bieden aan de zorgconsument. Dit doen we door het versterken met excellente logistiek, digitale ondersteuning en innovatieve zorgconcepten, die steeds opnieuw aansluiten bij de voortdurend veranderende behoefte van de zorgconsument. Zo zijn en blijven we een trotse en gezonde coöperatie van vakgenoten. Klaar voor de toekomst!

Onze route naar succes

Het Mosadex kompas voor een duurzame toekomst 

Mosadex Groep streeft ernaar een organisatie te zijn die bijdraagt aan een gezondere samenleving. Om te borgen dat de best denkbare farmaceutische en zelfzorg beschikbaar blijft voor deze en volgende generaties, is duurzaamheid een belangrijk thema. Ons kompas geeft ons richting een juiste balans te vinden voor onze mensen, de planeet en het bedrijfsresultaat. Lees hier meer over onze visie op duurzaamheid.

Gepubliceerd op: 24 januari 2024

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!