INLOGGEN

Lustrumlunches: op naar de komende dertig jaar

Ook met de hiv-farmaceutische zorg vanuit de aangesloten Plusapotheken vervullen we als apothekers een cruciale rol in de maatschappij. Tijdens de lustrumlunch van Mosadex Groep in Den Haag spraken directie van Mosadex Groep, apothekers en andere betrokken zorgverleners over maatschappelijke drijfveren, over de intrinsieke motivatie om kwetsbare patiënten in de samenleving te coachen, over schrijnende voorbeelden, taboe’s en successen.  

Maar ook over behoeften. Wat hebben apothekers van Mosadex Groep nodig om hun rol als zorgverlener nog beter te kunnen vervullen? Daar ging het ook over bij de lunch in Cadzand. Hoe maak je als apotheek de verbinding met de zorgorganisatie?

En hoe zijn instrumenten als NCare van NControl daarbij de smeerolie? Blijkt dat NCare voor zorgverleners meer betekent dan een softwareapplicatie. En dat was gelukkig ook de gedachte van de ontwikkelaars. Kortom: de openheid van onze lunchgasten leidde tot belangrijke bouwstenen voor het Mosadex-beleid de komende dertig jaar.

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: