INLOGGEN

Open dag bij Service Apotheken goed ontvangen

Ruim 150 Service Apotheken openden op zaterdag 18 maart hun deuren voor een kijkje achter de schermen. Verspreid door het hele land konden klanten en niet-klanten bij deze apotheken terecht voor een rondleiding door de apotheek, uitleg over de nieuwste services zoals de Service Apotheek-app en extra korting op het huismerkassortiment.

Begrip en laagdrempelig

Het programma tijdens de open dag varieerde per apotheek. Emma Vogels, hoofd klantenbinding bij Service Apotheek: “De open dag is een belangrijke activiteit om meer begrip te creëren bij bezoekers voor het werk in het de apotheek. We zien dat veel apotheken kiezen voor extra activiteiten, zoals gratis huidadvies, advies over voedingssupplementen of lippenbalsem maken met kinderen. En ook zijn er veel apothekers die zelf een ‘spreekuur’ houden. De open dag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze services en medewerkers.”

Positieve reacties

Medewerkers van het hoofdkantoor bezochten de hele dag lokale Service Apotheek tijdens de open dag. "De hele dag kwamen leuke foto's en verhalen binnen. Zo was Service Apotheek Oosteinde live op de radio maakten zij een videoreportage. Bij Service Apotheek Confuciusplein kwamen Mickey en Minnie Mouse op bezoek. Service Apotheek Greidanus had een mini-museum over de apotheek. En bij de Avereest Apotheken was een luchtkussen opgezet voor de kinderen.Daarnaast was het zelf lippenbalsem maken in veel apotheken de topactiviteit."


Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: