INLOGGEN

Oproep: wijzig uw bestelpatroon niet

De overheid neemt maatregelen om verdere uitbraak van het coronavirus te voorkomen. De maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan houden Nederland in een ijzeren greep. 

Ludwig Castelijns, CEO van Mosadex, roept tijdens een interview met NPO Radio 1 [vanaf 0:32:50] op: "Het is aan ons als groothandel en u als apotheker de taak om de beschikbaarheid van medicijnen te waarborgen. Wat u kunt doen? Wijzig uw bestelpatroon niet.

Ga niet extra inkopen

Om de beschikbaarheid van genees- en hulpmiddelen voor AL onze afnemers en haar patiënten te blijven waarborgen doen wij een beroep op onze apothekers om het bestelgedrag niet te wijzigen. Indien wordt vastgesteld dat de apotheek afwijkt van het reguliere bestelpatroon zijn wij genoodzaakt passende maatregelen te treffen en de eventuele schade te verhalen.

We zorgen voor een goede spreiding

Mosadex is continu in contact met de overheid en marktpartijen. We volgen de ontwikkelingen nauwgezet. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een goede spreiding van de genees- en hulpmiddelen.

Heeft u vragen?

De laatste ontwikkelingen bekijkt u in deze liveblog van de NOS. Bij andere vragen helpen wij u graag. Neem contact op met uw groothandel of uw Mosadex-accountmanager.

Elsloo T 088 990 80 50

Nieuwleusen T 088 990 81 50

Leiden T 088 990 83 00

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: