INLOGGEN

Het Apotheekloket

Een tijdelijke of vaste baan, een potentiële overname of een opleidingsplek? Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match.

Verbinden zorgt voor het waarborgen van de toekomst  

Vergrijzing is een bekend probleem in Nederland. De gemiddelde leeftijd van apotheek-eigenaren stijgt en naar verwachting gaan binnen nu en een paar jaar relatief veel Mosadex-afnemers nadenken over hun pensioen. Om dit tegen te gaan en de toekomst van de zelfstandige openbare farmacie te waarborgen, heeft Mosadex samen met Service Apotheek en NAPCO Het Apotheekloket opgericht.

De juiste match

Het Apotheekloket verbindt ondernemers en werkzoekenden in de openbare farmacie. Ze gaan op zoek naar de juiste match, bemiddelen bij apotheekovernames en werken samen met relevante partijen om apothekers optimaal te ondersteunen. Via een digitaal loket wordt de in- en uitstroom van zelfstandige apothekers samengebracht, de vacaturebank staat hier centraal. 

Meer dan vacatures  

Het Apotheekloket richt zich ook op de zelfstandige openbare apothekers van de toekomst: studenten en ambitieuze apothekers die over het zelfstandig ondernemerschap nadenken. Er wordt gekeken naar de financiële, emotionele en geografische mogelijkheden. Het maken van de juiste match is hier cruciaal.

De verkoop van een apotheek is een complex en emotioneel proces waarbij ook de overdracht van continuïteit van bijvoorbeeld personeel belangrijk is. Het gaat namelijk ook om het overdragen van het gedachtegoed van de voormalig eigenaar. Het Apotheekloket gaat graag vroegtijdig met apothekers in gesprek om ervoor te zorgen dat de overname goed verloopt en aansluit op hun wensen.

Apotheek eigenaar Roel van Waes over de verkoop van zijn apotheken

Telefonisch interview

Wil je meer informatie of een adviesgesprek?

Renée staat voor je klaar!

Het Apotheekloket

Maak kennis met Renée

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat jouw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt jou hierbij door het leveren van nieuwe producten en diensten, zoals Het Apotheekloket. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: