INLOGGEN
 

Samen innovatief voor de apotheek van morgen

Farmaceutische zorg leveren op het juiste moment, daar waar de zorgconsument het wil. Al 35 jaar helpt Mosadex Groep openbare apothekers om de beste te zijn en te blijven. Samen werken we aan de apotheek van morgen. Een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Waarbij jij als zelfstandig openbaar apotheker nog steeds dicht bij de zorgconsument staat en alle digitale oplossingen in huis hebt om 24/7 de beste service te leveren. Zo ontvangen jouw zorgconsumenten vandaag en in de toekomst de zorg die hen het beste past. In de apotheek én digitaal.

Onze samenleving verandert

Alles is 24/7 binnen handbereik. Consumenten zoeken vandaag de dag vaak hun informatie online op. Zelfs het bestellen van medicijnen en medische hulpmiddelen gebeurt online. Daarom is innovatie noodzakelijk, zodat jouw apotheek toekomstbestendig blijft, inspeelt op de wensen in de markt én jij ook online de medicijnexpert blijft.

Samen uitblinken in zorg, gemak en vertrouwen

Bij Mosadex Groep ondersteunen en faciliteren wij jou hierin. Samen zorgen we voor een perfect farmalogistiek proces, handige technologieën op het gebied van zorg en een intensieve samenwerking binnen de coöperatie.

Farmalogistiek

We optimaliseren het hele logistieke proces door het bieden van nieuwe technologieën en processen.

Lees meer

Zorg

We zorgen voor slimme digitale diensten zodat u excellente zorg levert aan uw patiënten.

Lees meer

Coöperatie

We versterken jouw positie als dé expert in medicijnen door het bieden van kennis en ondersteuning en door verbinding te maken met de coöperatie.

Lees meer


Ard van der Meij, CEO Mosadex Groep

"De wensen, behoeften en zorgvragen van de cliënt vertalen naar zorg en aandacht op maat. Daar ligt jouw kracht, daar ligt de kracht van Mosadex."

Samen maken we het mogelijk

Voor het leveren van de zorg van morgen werken we nauw samen met strategische partners. Aan elk project werkt een team van Mosadex-medewerkers en betrokkenen uit de branche. Denk hierbij aan apothekers, zorgorganisaties, maar ook systeemontwikkelaars en designers. Zij adviseren over en leveren een waardevolle bijdrage aan de innovatieve producten en diensten. Vanuit de coöperatieve structuur zijn belanghebbenden onderdeel van het projectteam. Zo worden innovaties niet van en voor elkaar ontwikkeld, maar juist mét elkaar.

Blijf op de hoogte van onze innovatieve producten en diensten!

Meer weten over onze innovatieve producten en diensten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: