INLOGGEN
 

De toekomst van de apotheker

Onze samenleving verandert. Alles is 24/7 binnen handbereik. Consumenten halen hun informatie online en bestellen producten online. Ook medicijnen, ook medische hulpmiddelen. Daarom is innovatie noodzakelijk, zodat uw apotheek toekomstbestendig blijft.

Mosadex helpt u hierbij. Zodat u ook in de toekomst de zorg kan blijven leveren die uw patiënt nodig heeft. Want Mosadex vindt dat de beschikbaarheid van geneesmiddelen, kwaliteit van het geneesmiddelengebruik en betaalbaarheid van zorg gegarandeerd moet blijven. Voor iedereen.

Samen uitblinken in zorg, gemak en vertrouwen

Met de nieuwe diensten, nieuwe producten en nieuwe processen helpen we u bij het toekomstbestendig maken van uw apotheek. We versnellen innovaties die u ontzorgen. Hierdoor kan u als geneesmiddelenexpert blijven doen waar u goed in bent: het vertalen van de wensen, behoeften en zorgvragen van uw patiënten naar zorg en advies op maat.

Vanuit de diepgewortelde coöperatieve structuur ontwikkelen we deze initiatieven samen met u. Zodat u het verschil maakt richting uw patiënt. Dit doen we binnen drie pijlers: farmalogistiek, zorg en coöperatieFarmalogistiek

We optimaliseren het hele logistieke proces door het bieden van nieuwe technologieën en processen.

Lees meer

Zorg

We zorgen voor slimme digitale diensten zodat u excellente zorg levert aan uw patiënten.

Lees meer

Coöperatie

We versterken uw positie als dé expert in medicijnen door het bieden van kennis en ondersteuning en door verbinding te maken met de coöperatie.

Lees meer


"De wensen, behoeften en zorgvragen van de cliënt vertalen naar zorg en aandacht op maat. Daar ligt uw kracht, daar ligt de kracht van Mosadex."

Ard van der Meij, CEO Mosadex Groep

Samen maken we het mogelijk

Voor het leveren van de zorg van morgen werken we nauw samen met strategische partners. Aan elk project werkt een team van Mosadexmedewerkers en betrokkenen uit de branche. Denk hierbij aan apothekers, zorgorganisaties, maar ook systeemontwikkelaars en designers. Zij adviseren over en leveren een waardevolle bijdrage aan de projecten. Vanuit de coöperatieve structuur zijn belanghebbenden onderdeel van het projectteam zodat innovaties niet van en voor elkaar ontwikkeld worden, maar juist mét elkaar.

Binnenkort leest u hier meer over wie onze partners zijn en waarom we met hen samenwerken.

Lokaal betrokken, landelijk sterk

Nuchter, uitdagend en met lef. Coöperatieve Mosadex U.A. werkt samen met u aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Met passie voor ons vak, de zorg en de patiënten. We staan schouder aan schouder met zelfstandig gevestigde openbare apothekers. Lokaal betrokken zorgverleners die de mensen uit hun wijk, dorp of stad kennen en als geen ander in staat zijn hun wensen, behoeften en zorgvragen te vertalen naar zorg en aandacht op maat. Wij willen u helpen om de beste te zijn en te blijven. Niet langer enkel van en voor elkaar, maar vooral met elkaar. Zodat we samen uitblinken in zorg, gemak en vertrouwen voor de consument.

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: