INLOGGEN
 

Lokaal betrokken, landelijk sterk in de openbare farmacie

In een tijd dat de wensen van zorgconsumenten veranderen, is zelfstandig ondernemerschap extra belangrijk. Op die manier versterk je de commerciële positie van jouw apotheek. Want juist door zelfstandig ondernemerschap heb jij de regie: je kent jouw zorgconsumenten en maakt de beste keuzes voor het bestaansrecht van jouw apotheek. Vanuit de coöperatieve gedachte helpt Mosadex Groep je hierbij en werken we intensief met jou en andere zelfstandig apothekers samen. We doen dit door het delen van kennis op zelfstandig ondernemerschap, bieden van ondersteunende diensten en met toegevoegde waarde via data-analyses. Zo behoud jij jouw belangrijke rol als zorgverlener in de wijk.

Onze projecten

MPower

Op één plek inzicht in uw omzet, marge, logistiek en compliance. Dat kan met MPower. Een gebruiksvriendelijk dashboard dat apothekers voorziet in stuurinformatie waardoor zij efficiënter en effectiever werken.

Lees meer

Het Apotheekloket

Vergrijzing is een bekend probleem in Nederland. Om dit tegen te gaan en de toekomst van de zelfstandige openbare farmacie te waarborgen, heeft Mosadex samen met Service Apotheek en NAPCO Het Apotheekloket opgericht.

Lees meer

Talent Opleidingsprogramma

Om de toekomst van de openbare zelfstandige farmacie te waarborgen is de uitoefening en doorontwikkeling van de specialisatie van groot belang. Daarom heeft Mosadex het TOP-programma ontwikkeld: het Talent Opleidingsprogramma tot openbaar apotheker. 

Lees meer

Benieuwd naar de andere innovaties van Mosadex?

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: