INLOGGEN
 

Lokaal betrokken, landelijk sterk in de openbare farmacie

In een tijd dat de wensen van uw zorgconsumenten veranderen, is zelfstandig ondernemerschap extra belangrijk. Op die manier versterkt u de commerciële positie van uw apotheek. Want juist door zelfstandig ondernemerschap heeft u de regie: u kent uw zorgconsumenten en maakt de beste keuzes voor het bestaansrecht van uw apotheek. Vanuit de coöperatieve gedachten helpt Mosadex Groep u hierbij en werken we intensief met u en andere zelfstandig apothekers samen. We doen dit door het delen van kennis op zelfstandig ondernemerschap, bieden van ondersteunende diensten en met toegevoegde waarde via data-analyses. Zo behoudt u uw belangrijke rol als zorgverlener in de wijk.

Onze projecten

MPower

Op één plek inzicht in uw omzet, marge, logistiek en compliance. Dat kan met MPower. Een gebruiksvriendelijk dashboard dat apothekers voorziet in stuurinformatie waardoor zij efficiënter en effectiever werken.

Lees meer

Het Apotheekloket

Vergrijzing is een bekend probleem in Nederland. Om dit tegen te gaan en de toekomst van de zelfstandige openbare farmacie te waarborgen, heeft Mosadex samen met Service Apotheek en NAPCO Het Apotheekloket opgericht.

Lees meer 

Talent Opleidingsprogramma

Om de toekomst van de openbare zelfstandige farmacie te waarborgen is de uitoefening en doorontwikkeling van de specialisatie van groot belang. Daarom heeft Mosadex het TOP-programma ontwikkeld: het Talent Opleidingsprogramma tot openbaar apotheker. 

Lees meer 

Benieuwd naar de andere innovaties van Mosadex?

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: