INLOGGEN
 

Een optimaal logistiek proces in de apotheek

Voordat een zorgconsument zijn medicijnen ontvangt, heeft het recept al een hele route afgelegd. Een goede farmalogistiek is daarom essentieel om deze reis zo goed mogelijk te laten verlopen. De technologieën en innovaties binnen de farmalogistieke domeinen van Mosadex Groep helpen u bij een optimaal proces. Hierbij blijft u aan het roer en houdt u meer tijd over voor zorg op maat.

Onze farmalogistieke domeinen

Aanschrijven

De wens van iedere apotheker is het juiste product aanschrijven. Met de software Optimaal Aanschrijven kan dit. Hiermee ontvangt u tijdens de receptverwerking een optimaal aanschrijfadvies en ziet u welk product het beste aansluit op de patiënt.

Lees meer  

Produceren

Kiest u voor SMART? Of toch liever Central Filling? Waar u ook voor kiest, binnen het domein Produceren adviseren wij u over de best passende productiemethodiek voor uw apotheek en bieden ondersteuning in het hele productieproces.

Lees meer  

Bestellen

Altijd het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in uw apotheek? Het voorraad- en assortimentbeheersysteem Optimaal Bestellen zorgt voor tijdwinst, kostenbesparing en ontzorging in de apotheek.

Lees meer

Leveren

Zorgconsumenten zijn gewend geraakt aan een groot leveringsgemak. Met de producten binnen het domein Leveren speelt een apotheker hier handig op in. Hij wordt ondersteund bij het leverproces en de zorgconsument heeft de keuzevrijheid.

Lees meer

Management

In een tijd dat de wensen van zorgconsumenten veranderen is zelfstandig ondernemerschap belangrijk. Maar hoe houd u grip op de bedrijfsvoering? Met MPower heeft u op één plek inzicht in uw omzet, marge, logistiek en compliance.

Lees meer

Benieuwd naar de andere innovaties van Mosadex?

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: