INLOGGEN
 

Een optimaal logistiek proces in de apotheek

Voordat een zorgconsument zijn medicijnen ontvangt, heeft het recept al een hele route afgelegd. Een goede farmalogistiek is daarom essentieel om deze reis zo goed mogelijk te laten verlopen. De technologieën en innovaties binnen de farmalogistieke domeinen van Mosadex Groep helpen jou bij een optimaal proces. Hierbij blijf jij aan het roer en hou je meer tijd over voor zorg op maat!

Onze farmalogistieke domeinen

Aanschrijven

De wens van iedere apotheker is het juiste product aanschrijven. Met de software Optimaal Aanschrijven kan dit. Hiermee ontvang je tijdens de receptverwerking een optimaal aanschrijfadvies en zie je welk product het beste aansluit op de patiënt.

Lees meer  

Produceren

Kies je voor SMART? Of toch liever Central Filling? Waar je ook voor kiest, binnen het domein Produceren adviseren wij jou over de best passende productiemethodiek voor jouw apotheek en bieden ondersteuning in het hele productieproces.

Lees meer  

Bestellen

Altijd het juiste product, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid beschikbaar in jouw apotheek? Het voorraad- en assortimentbeheersysteem Optimaal Bestellen zorgt voor tijdwinst, kostenbesparing en ontzorging in de apotheek.

Lees meer

Leveren

Zorgconsumenten zijn gewend geraakt aan een groot leveringsgemak. Het unieke systeem Mosadex T&T helpt apothekers bij een optimaal leverproces waardoor de zorgconsument de keuzevrijheid en flexibiliteit ervaart.

Lees meer

Management

In een tijd dat de wensen van zorgconsumenten veranderen is zelfstandig ondernemerschap belangrijk. Maar hoe hou je grip op de bedrijfsvoering? Met MPower heb je op één plek inzicht in jouw omzet, marge, logistiek en compliance.

Lees meer

Vlieg mee met de Mosadex receptreis

Benieuwd naar de andere innovaties van Mosadex?

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: