INLOGGEN

Vernieuwde DA-drogisterij nu ook in Dalfsen

Donderdag 29 september om 09.00 uur werd, onder luid applaus, DA Santé in het centrum van Dalfsen geopend. Voor ondernemer Siska Plas is het haar derde winkel. Voor de inwoners van Dalfsen is de terugkeer van DA in hun winkelstraat meer dan welkom.

Wederom opent een mooie nieuwe DA-drogisterij haar deuren. Ditmaal in het Overijsselse Dalfsen. Het pand, waar eerder ook een DA-drogisterij gevestigd was, is van binnen helemaal verbouwd. Hiermee is een overzichtelijke en sfeervolle winkel gecreëerd. Ondernemer Siska Plas bezit al twee DA-drogisterijen in Hardenberg en Coevorden. Met de opening van DA Santé in Dalfsen komt een langgekoesterde wens uit om een derde drogisterij te starten.

De opening trok een hoop belangstellende klanten die allemaal erg blij zijn met de terugkeer van DA in het dorp. De drie gediplomeerde (assistent-)drogisten voorzien hun klanten graag van passend advies en met oprechte aandacht. De opening werd gevierd met diverse activiteiten en 25% openingskorting op bijna het hele assortiment.

Bij DA Santé in Dalfsen komen de drie werelden van Fris, Gezond en Mooi optimaal tot uiting. Niet alleen door de overzichtelijke indeling van de winkel én het duidelijke onderscheid in assortimenten, maar ook door de deskundigheid van het winkelteam.

De komende tijd openen we nog meer nieuwe DA-winkels door heel Nederland.

Gepubliceerd op: 4 oktober 2016

DA

Ook interessant voor u?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: