INLOGGEN

Logistiek proces

Uw logistieke proces zo efficiënt mogelijk inrichten? Maak gebruik van de voorraadindicator, NOrder en de elektronische pakbon.

De voorraadindicator

De voorraadindicator van de groothandel (Mosadex C.V.) helpt u effectief en efficiënt te bestellen. Tijdens het aanschrijfproces in uw apotheeksysteem ziet u voor ieder product een indicatie van de beschikbaarheid. U voorkomt daarmee veel extra af te handelen bestelregels verderop in het bestelproces.

Veelal worden receptregels achteraf nog aangepast als een product niet leverbaar blijkt te zijn. Dat kunt u nu grotendeels voorkomen door direct de receptregel aan te passen tijdens het aanschrijven. En er zijn nog meer bijkomende voordelen. De afzetstatistieken in uw apotheeksysteem blijven correct, waardoor de besteladviezen de volgende maand ook goed aansluiten op de werkelijke verbruiken. De beschikbaarheid van uw assortiment verbetert daarmee. Maar ook hoeft u minder receptregels achteraf nog aan te passen waardoor uw declaratieproces soepeler verloopt. Zo bespaart u weer op extra administratieve werkzaamheden achteraf.

NOrder

Het bestelproces wordt eenvoudiger met NOrder. In een markt waarin het rendement op uw handelsfunctie terugloopt en u alle beschikbare mensen wilt inzetten voor het leveren van zorg, is het belangrijk om het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Met NOrder heeft u de mogelijkheid om het gehele bestelproces te volgen en uw rendement te optimaliseren.

NOrder biedt uitgebreide ondersteuning bij het dagelijkse bestelproces. U heeft inzicht in de beschikbaarheid van uw bestelling, backorders en alternatieven en eventuele nazendingen.

Elektronische pakbon

Naast het bestellen is het ontvangen, controleren en inboeken van de bestelling in het apotheeksysteem een tijdrovende klus. Dit proces wordt aanzienlijk versneld als u gebruikmaakt van de elektronische pakbon. Mosadex C.V. kan uw apotheekinformatie systeem voorzien van een elektronisch bestand van de pakbon. De beoordeling van de levering gebeurt dan digitaal waardoor u enkel de afwijkende bestelregels beoordeelt.


Meer weten?

Uw accountmanager helpt u graag.

Download de contactkaart

Misschien zijn de volgende expertises van Mosadex Groothandel ook interessant voor u?

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: