INLOGGEN

Wat is Central Filling Mosadex?

Je verzendt jouw recepten via een beveiligde verbinding vanuit het Apotheek Informatie Systeem (AIS) naar onze server. Je ontvangt de geneesmiddelen dezelfde nacht in kant-en-klare receptzakken, op naam van jouw klant. Je bestelt uit ons assortiment van ruim 15.000 producten. Ook alle generieke pakketten. In jouw AIS zie je precies wat er op voorraad is.

De grote voordelen van Central Filling 

  • Je hebt meer tijd voor jouw patiënt

  • Verlagen van de werkdruk en personeelskosten in jouw apotheek

  • Geschikt voor een groot deel van het assortiment geneesmiddelen  

  • Jouw voorraadbeheer is weer overzichtelijk en kosten worden lager

  • Samen met jouw normale bestelling voor de groothandel geleverd

Central Filling of Smart Filling?

Naast Central Filling kun je bij Mosadex ook kiezen voor Smart Filling. Wat is het verschil? En welke geneesmiddelen zijn geschikt voor welke dienst? 

Central Filling

Bij Central Filling leveren wij recepten per patiënt kant-en-klaar aan. Hierdoor bespaar je op de voorraadwaarde. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt. Vervolgens leveren wij de medicijnen verpakt per patiënt bij je aan. Central Filling is met name geschikt voor herhaalmedicatie. Voor de eerste uitgifte wordt veelal direct uit voorraad aan de patiënt geleverd.

Smart Filling

Kies je voor Smart Filling? Dan is het voordeel dat de herhaalmedicatie in jouw eigen apotheek blijft. En dat je zelf niet meer het juiste recept bij het zakje hoeft te zoeken. Dit onderdeel is geautomatiseerd.

Smart Filling maakt slim onderscheid tussen jouw eigen voorraad (veelal hardlopers) en de producten die beter doorbesteld kunnen worden bij de groothandel. De recepten die je gedurende de dag hebt aangeschreven, worden in een verzamelbatch doorgestuurd naar de Smart Filling-software. Een onderdeel van Smart Filling is het track-and-tracesysteem Smarttracking.


Misschien zijn de volgende expertises van Mosadex Groothandel ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: