INLOGGEN

Incontinentiematerialen

ApotheekZorg biedt een ruim assortiment afvoerende en absorberende incontinentiematerialen aan. De continentieverpleegkundigen van ApotheekZorg geven graag advies. Zij helpen bij het kiezen van de materialen die het meest geschikt zijn bij de mate van de incontinentie. Een gevoelig onderwerp waarbij goed en persoonlijk advies een groot verschil maakt. 

Steeds meer zorgverzekeraars kiezen voor landelijke partijen voor de levering en begeleiding van patiënten met medische hulpmiddelen. ApotheekZorg is zo'n landelijke partij! Daarom sluit ApotheekZorg contracten af met de zorgverzekeringsmaatschappijen, waar mogelijk met de lokale apotheker als onderaannemer.

Lokale apotheek als onderaannemer

De lokale apotheek heeft (vaak) de mogelijkheid onderaannemer te zijn van ApotheekZorg. Zo blijft de apotheek het vertrouwde afhaalpunt voor de patiënt en o.a. samen met de huisarts een belangrijke schakel in het zorgproces. Wij geloven dat het contact belangrijk is voor de kwaliteit van zorg. De apotheker of de assistente is het aanspreekpunt voor de patiënt en schakelt de continentieverpleegkundige van ApotheekZorg in voor zijn of haar expertise. De toegevoegde waarde zit in de samenwerking tussen ApotheekZorg en de lokale apotheek in het netwerk van Mosadex. Daar is iedereen, en vooral de patiënt, bij gebaat. 

ZorgTeams staan klaar voor de patiënt

De medewerkers van het ZorgTeam continentie bellen dagelijks met patiënten voor een intake- of evaluatiegesprekken of het beantwoorden van vragen van de gebruikers van continentiematerialen. De continentieverpleegkundige geeft advies over wat de patiënt nodig heeft en welke materialen het beste passen bij zijn of haar zorgvraag. Zo dragen de verpleegkundigen bij aan doelmatige zorg én een hoge patiënttevredenheid.

De voordelen van ApotheekZorg:

  • 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week

  • Snelle levering van hulpmiddelen, inclusief herhaalservice door heel Nederland;

  • Kwalitatief hoogwaardig assortiment;

  • Persoonlijke ondersteuning door de ZorgTeams met verschillende aandachtsgebieden.


Misschien zijn de volgende expertises van ApotheekZorg ook interessant voor jou?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: