INLOGGEN

Afscheid Piet en Introductie Patrick

Na ruim 18 jaar bij Mosadex draagt commercieel directeur Piet Feskens het stokje over aan Patrick Sturkenboom. Per 1 december 2022 is Patrick verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Mosadex Groep. Tot die tijd blijft Piet aanspreekpunt voor klanten. Hieronder vertellen we je er meer over.

Afscheid huidige commercieel directeur

Ooit startte Piet als verpleegkundige en vervulde daarna bijna twee decennia de rol als commercieel directeur bij Mosadex Groothandel. Vanaf december is het tijd voor iets anders. Meer tijd voor familie, reizen en terug naar de rol waar hij ooit mee startte; zorgondersteuning bieden aan de kwetsbaren in onze samenleving.

Piet heeft een belangrijke rol gehad in de ontwikkeling van onze organisatie. Een man van de creatieve en memorabele ideeën. Met zijn inzet en toewijding zorgde hij ervoor dat Mosadex Groep bleef groeien. We bedanken hem voor al zijn werk en wensen hem veel succes in de toekomst.

Benieuwd naar het hele verhaal van Piet?

Nieuwe commercieel directeur

Per december 2022 start Patrick Sturkenboom als commercieel directeur bij Mosadex Groep. Een bekende binnen de organisatie, want al ruim 6 jaar is hij directeur bij de bedrijven van dochteronderneming Medcor Group. Patrick ziet dat Mosadex Groep volop in ontwikkeling is en de ontwikkelde diensten en producten van de verschillende dochterondernemingen bij elkaar wil brengen. Voor Patrick is het een uitdaging om hierin een rol te spelen en de verbinding te realiseren zodat de dienstverlening van Mosadex Groep nog beter aansluit bij de klantbehoefte.

De komende periode gebruiken Piet en Patrick voor overdracht en voor kennismakingen met klanten. Tot december blijft Piet aanspreekpunt voor klanten en vervult Patrick zijn rol bij Medcor Group.

Wie is Patrick?

Al ruim 20 jaar is Patrick actief in de farmaceutische markt. Hij vervulde in die jaren diverse commerciële functies. Van Commercieel Vestigingsdirecteur bij Alliance Healthcare tot Head Sales bij Sandoz. In 2016 maakte hij de overstap naar Medcor Group, en dus ook naar Mosadex Groep. Samen met het team is hij verantwoordelijk voor de import, export en distribueren van parallel geïmporteerde geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Wat verandert er?

Afgelopen jaren had Patrick belangrijke rollen binnen businessoptimalisaties, verandertrajecten en het intensiveren van samenwerkingen. Volgens hem een mooie uitdaging in zijn nieuwe rol. Patrick: “De markt verandert en samenwerken is belangrijker dan ooit. Daarom leggen we nog meer de verbinding tussen de dochterondernemingen van Mosadex Groep. Op dit moment werken we hiervoor een plan uit, zodat we dat volgend jaar kunnen implementeren. Met als doel een intensievere samenwerking dat beter aansluit bij de wensen van apothekers.”

Heb je vragen?

Neem dan contact op met jouw Mosadex-accountmanager.

Gepubliceerd op: 10 november 2022

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!