INLOGGEN

Grip op de bedrijfsvoering met MPower

Op één plek inzicht in uw omzet, marge, logistiek en compliance. Dat kan met MPower. Een gebruiksvriendelijk dashboard dat apothekers voorziet in stuurinformatie. Door het juist inzetten van de informatie werkt de apotheek efficiënter en effectiever.

Één plek voor het analyseren van stuurinformatie.


Betere sturing in uw apotheek

MPower is gebaseerd op (geanonimiseerde) data uit verschillende bronnen en voegt deze gegevens samen. Op één plek heeft u alle stuurinformatie bij elkaar en heeft u beter inzicht. Hiermee optimaliseert u de prestaties in uw apotheek wat zorgt voor tijdwinst en kostenoptimalisatie.

MPower is gemakkelijk te openen via MijnNControl. MPower bevat informatie uit NControl (NSafe en NCasso) en inkoopdata vanuit Mosadex Groothandel, Central Filling Mosadex en Van Heek Medical. De informatie wordt samengevoegd en gevisualiseerd in MPower. Door het instellen van de juiste filters ziet u de gewenste gegevens.

Wat biedt MPower?

  • Meer grip op stuurinformatie

  • Betere sturing op bedrijfsvoering

  • Tijdswinst en kostenoptimalisatie

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Gebruikers aan het woord

Meer weten over MPower?

Uw accountmanager helpt u graag.

Contactkaart

Een optimaal logistiek proces

Om het logistieke proces in de apotheek zo goed mogelijk in te richten biedt Mosadex Groep diverse tools binnen de farmalogistieke domeinen Aanschrijven, Produceren, Bestellen en Leveren.

Bekijk de farmalogistieke oplossingen

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe producten en diensten, zoals MPower. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: