INLOGGEN

Financieel

Wilt u inzicht in de financiële prestaties van uw apotheek? Gemakkelijk declareren? Of inzicht in welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraars? Dat kan met NChecker. Lees hieronder verder over onze financiële producten en diensten.  


Aanschrijfoptimalisatie

Wilt u weten welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar? NChecker van NControl adviseert u hierover. 

NChecker adviseert welk geneesmiddel het beste geleverd kan worden op basis van de overeenkomst met de zorgverzekeraar en een eventuele mandaatafspraak voor de levering van generieke geneesmiddelen. Een afnemer bij onze groothandel (Mosadex C.V.) krijgt ook advies als er suboptimaal is geleverd (verschil tussen vergoedingsprijs en inkoopprijs bij Mosadex C.V.).

Met NChecker beschikt u over verschillende rapportages, een handmatige zoekfunctie, realtime feedback (NAlerts) en assortimentsadviezen. NChecker geeft uitgebreide mogelijkheden om contractuele afspraken na te leven en een optimaal rendement te behalen.

Meer weten?
+31 33 450 50 60
E info@ncontrol.nl


Declareren

Wilt u precies weten waar u aan toe bent bij het maandelijkse declaratieproces? Kies dan voor NCasso van NControl.

Met NCasso beschikt u over het meest moderne declaratieportaal. En bent u verzekerd van optimale ondersteuning bij uw declaratiestroom, dankzij:

  • volledige ondersteuning van de dagprijssystematiek;

  • actueel inzicht in brutomarge;

  • financiële rapportages;

  • snel en simpel zoeken, sorteren en filteren;

  • herdeclareren en crediteren;

  • de juiste veiligheids- en betrouwbaarheidscertificering.

Meer weten? 
T +31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl


Financiële rapportages

Benieuwd wat de meest én minst rendabele omzetonderdelen zijn in uw apotheek? Actuele en betrouwbare informatie over omzet en winst is essentieel voor u.

Met NFinance van NControl heeft u een actueel inzicht in de ontwikkeling en samenstelling van de omzet en marge van de WMG, BWMG, Zorgprestaties, Hulpmiddelen en dag-/stuksprijzen.

Meer weten?
+31 33 450 50 60 
info@ncontrol.nl


Meer weten over de financiële producten en diensten van Mosadex Groep?

Ik vertel u graag meer!

Piet Feskens Commercieel directeur
+31 88 990 8203
p.feskens@mosadex.nl
Bezoek mijn profiel!

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: